Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  22C° Slunj

Umaški gradonačelnik Vili Bassanese novinarima je kazao kako u domu inače boravi 100 štićenika i radi 60 djelatnika. Dodao je da se još neki nalazi čekaju te da još od veljače nema posjeta domu kao niti kontakata 'Svi štićenici su dobro': U Domu za starije u Umagu 11 oboljelih Najvažnije kod pripreme karameliziranog luka jest da ga ne ispuštate iz vida. Trebat će vam oko pola sata vremena, ali zato ćete dobiti fantastičan okus, a moći ćete ga koristiti u mnogim jelima Recept za karamelizirani luk uz koji neće zagorjeti ni biti gorak Komentara nije nedostajalo, a jedan obožavatelj joj je poručio: 'Savršena vitka linija s divnim dugim nogicama'. Za razliku od većine ljudi koji su se udebljali u karanteni, Ivušić je radila na sebi... Ecija je pozirala golišava: 'Da me ćaća vidi, bilo bi 'A ćerce...' Euro 2020. ipak nismo gledali ovo ljeto, već ćemo se morati strpjeti još 365 dana, a baš smo trebali na današnji dan igrati finale. Trebali su nasuprot stajati Francuzi, galski pijetlovi, trebalo je biti naš dan, naše poravnanje računa. Nova, bolja, 'zlatna Rusija'. Trebao je to biti posljednji Euro za Modrića i Rakitića, dvojicu igrača koji su nosili Hrvatsku u Rusiji do finala. Stoga su se posebno “napalili” i sa Zlatkom Dalićem bili uvjereni da ćemo napraviti sjajan rezultat. I trebali smo... Uostalom, pogledajte scenarij... Dva gola Kramarića, prvi u 9. minuti, a drugi u 40. bili su dovoljni za rušenje velike Francuske i ostvarenje predivnog sna - Hrvatska je europski prvak! Hrvatska je na krovu Europe! Eh, srce ludo, ludi sni.... Do nagodinu. Tooo! Hrvatska srušila Francuze i osvojila titulu prvaka Europe!

Život NEĆE VALJDA BITI GLADNI Podijeli

Karlovački studenti bez menze: Stari restoran nije produžio ugovor, na novi natječaj se nitko nije javio

Koliko će studenti morati čekati na rješenje još se ne zna, u međuvremenu trošak hrane je u potpunosti na njima

Studenti Veleučilišta u Karlovcu od ove akademske godine su bez subvencionirane prehrane.

Menzu karlovački studenti nemaju već nekoliko godina, a prehrana je bila osigurana u restoranu Tempo u Karlovcu. No, taj restoran za ovu akademsku godinu nije sklopio ugovor s Ministarstvom znanosti i obrazovanja. Potom se na novi javni poziv za iskazivanje interesa za pružanje usluge subvencionirane prehrane redovitim studentima u Karlovcu nitko nije javio.

Zbog toga su studenti u Karlovcu, ako ne jedini u Hrvatskoj, ali onda zasigurno jedni od rijetkih, koji si uz sve troškove studentskog života moraju sami podmirivati i one za hranu.

– Svjesni smo da osiguravanje subvencionirane prehrane predstavlja jednu od glavnih odrednica studentskoga standarda studenata Veleučilišta u Karlovcu, te Vas molimo za razumijevanje u nadi da će u skorom periodu biti osigurano odgovarajuće rješenje, stoji na stranicama Veleučilšta u Karlovcu.

Koliko će dugo studenti morati čekati na rješenje i kakvo će ono biti nije poznato. Odgovor dekanice RM još uvijek čeka.

Foto: Torta Veleučilište/Arhiva RM

Pročitajte i ovo

NAJNOVIJE

Jedna oboljela osoba iz Ogulina djelatnik je bolnice. Poduzete sve mjere zaštite pacijenata