Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  32C° Karlovac

 • weather-image

  32C° Duga Resa

 • weather-image

  30C° Ogulin

 • weather-image

  32C° Ozalj

 • weather-image

  30C° Slunj

Rezervirali su imanje s alpakama, a s njima nisu trebali paziti na socijalnu distancu. Iako nisu mogli uživati sa svima koje su imali u planu pozvati, uz ove divne životinje svakako im nije bilo dosadno Na vjenčanje pozvali alpake pa nisu morali paziti na razmak Jedan od planova bio je čekati Željka Obradovića koji će nakon Fenerbahčea uzeti godinu dana odmora od trenerske klupe. Taman kada Svetislavu Pešiću istekne ugovor. Međutim, kada je Pešić odlučio da odlazi godinu ranije - ne zbog izgubljenog naslova prvaka Španjolske - Barca je odmah krenula u akciju. Pa je u Kataloniju sletio Šarunas Jasikevičius (44). Legendarni Litavac vodit će Katalonce sljedeće tri sezone, što je vjerojatno najbolja moguća opcija koju su mogli izvesti. Jasikevičius je svoju trenersku žicu odmah pokazao sa Žalgirisom koji je vodio 2016. godine i pretprošle ga doveo do Final Foura Eurolige i trećeg mjesta. U konkurenciji klubova koji su imali četiri ili pet puta veći proračun. I tako se čovjek koji je četiri puta osvajao Euroligu kao igrač vraća kao trener u Barcelonu s kojom je istu uzeo 2003. godine, usput i dva naslova prvaka i tri kupa te tu odigrao svoju pretposljednju sezonu karijere... Legendarni Jasikevičius postao je trener Tomićeve Barcelone Amulić kaže kako je supruga Sandra Kekez rodila u splitskoj bolnici Firule, gdje se trenutačno nalazi s bebom, a upravo tamo je bio glazbenik dok je razgovarao s nama Ivo Amulić (58) dobio je kćer: 'Presretan sam, ali nisam toliko uzbuđen, pa nemam 25 godina' Banke su uslijed krize koju je uzrokovala korona ukinule naknade kako ljudi ne bi išli u poslovnice. Sber ih je vratio, danas vraća većina, Addiko će 13. srpnja, a Erste 1. kolovoza Podizanje na bankomatu: Vratili naknade za kartice druge banke

Karlovac DANI PIVA 2019. Podijeli

Karlovački ugostitelji uz Festivalsko pivo mogu postati partneri Dana piva

Partneri će Festivalsko nabavljati povoljno, a pola litre prodavati po 10 kuna

Ako za vrijeme Dana piva u Karlovcu, od 30. kolovoza do 3. rujna,  karlovački ugostitelji u svoju ponudu uvrste Festivalsko pivo imaju mogućnost postati partneri manifestacije.

Svi oni koji imaju ugostiteljske objekte na području Karlovca i odluče postati partneri manifestacije, Festivalsko pivo nabavljat će po posebnim uvjetima, a cijena piva u ugostiteljskom objektu bit će 10 kuna za pola litre.

– Svi zainteresirani ugostitelji detaljne informacije mogu dobiti putem e-maila: info@visitkarlovac.hr.  Prijaviti se mogu do 3.7.2019. na info@visitkarlovac.hr, pozivaju iz Grada Karlovca koji je organizator ovogodišnjih Dana piva.

Pročitajte i ovo

IZBORI 2020.

Birač: Karlovačka vlast nema strategiju za vojarnu Luščić