Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac VRATA TRŽNICE Podijeli

Karlovački vijećnici protiv zatvorene tržnice nedjeljom, traže Mandića da razgovara s direktorom

Mandić protiv rada nedjeljom, ali s direktorom obećao odrazgovarati

Poslovna odluka OTP tržnice Karlovac o neradnoj nedjelji bila je top tema današnjeg aktualnog sata Gradskog vijeća.

– Takvom odlukom najviše su pogođeni proizvođači poljoprivrednih proizvoda koji sada ne mogu na tržnici nedjeljom plasirati svoje proizvode, ustvrdio je HDZ-ov Boro Mrkalj i izazvao raspravu.

– Ne može se malim proizvođačima zabraniti da rade nedjeljom, rekao je Čedomir Tatalović iz Živog zida, a SDP-ov Dario Janković dodao kako se takvom odlukom sve one koji su kupovali na tržnici sada gurnulo u trgovačke centre.

Iako je tržnica u privatnom vlasništvu, od gradonačelnika su zatražili da razgovara s direktorom koji je prije dvije godine “nagrađen medaljom gradonačelnika za odgovornost prema zajednici”, podsjetio je SDP-ov Dubravko Golubić.

– Ja sad molim gradonačelnika da sad u ime te odgovornosti prema lokalnoj zajednici još jednom razgovara s gospodinom direktorom. Probajte ga uvjeriti uime lokalne zajednice, uime stanovnika grada Karlovca, da ponovno otvori vrata tržnice nedjeljom, apelirao je Golubić.

Gradonačelnik Mandić osobno je protiv rada nedjeljom i volio bi, kako je danas rekako, da se nedjeljom zatvore i trgovački centri.

– Ako ja budem osobno razgovarao s njim ja ću mu reći da je to u redu. Ali, uvažit ćemo i vaše sugestije. No, ponavljam, volio bih da inicijativa dođe od ljudi koji su zaista nedjeljom tamo radili, da vidimo o čemu se radi, rekao je Mandić i obećao vijećnicima da će odrazgovarati s direktorom OTP tržnice Karlovac.

Pročitajte i ovo

GRAD POZIVA

Želite li na Danima piva biti kao ugostitelj ili trgovac, javite se Gradu