Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

  • weather-image

    2C° Karlovac

  • weather-image

    2C° Duga Resa

  • weather-image

    1C° Ogulin

  • weather-image

    1C° Ozalj

  • weather-image

    1C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu

Na turniru, koji je ujedno bio i posljednji kriterijski za ulazak u juniorsku reprezentaciju, Lucio Matuzić okitio se zlatom bez konkurencije, a Petar Fičko je bio srebrni.

Tri zlatne, dvije srebrne i tri brončane medalje osvojili su karlovački tekvandoisti na 4. Omiš Openu, na kojem je nastupilo 280 boraca iz 25 klubova.

Bio je to ujedno i posljednji kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju za predstojeće Europsko prvenstvo u Sarajevu. Lucio Matuzić iz Prane, koji je već ranije osigurao ulazak u nacionalnu vrstu, osvojio je zlato u kategoriji juniora do 48 kg, no još jednom u svojoj kategoriji nije imao konkurenciju. Petar Fičko iz Banije Pandas bio je srebrni u kategoriji juniora do 59 kg, ostvarivši dvije pobjede.

U ostalim kategorijama osvojena su još dva zlata, srebro i tri bronce. Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se Lara Tuškan iz Prane s tri pobjede u kategoriji kadetkinja A do 41 kg i njezin klupski kolega Oscar Kovačić, koji je ubilježio dvije pobjede kod kadeta A preko 65 kg. Srebrna je bila Rebecca Mržljak iz Taekwondo kluba Karlovac s tri pobjede u kategoriji mlađih kadetkinja do 39 kg, dok su bronce osvojili Ester Mržljak (kadetkinje A do 55 kg – 1 pobjeda) i Dalija Bunčić (kadetkinje A do 55 kg – 1 pobjeda) iz Karlovca te Marko Fičko (kadeti A do 45 kg – bez pobjede) iz Banije Pandas.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal