Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Karlovačkim i ogulinskim veslačima pet prvih, tri druga i jedno treće mjesto na 28. regati Sabljaci

Prva mjesta za Koranu osvojili su Mauro Bauer, Jan Latković, Ema Hodak i dva četverca GIG za kadete B.

Pet prvih, tri druga i jedno treće mjesto osvojili su veslači karlovačke Korane i ogulinskih Sabljaka na 28. regati Sabljaci i 4. regati Veslačkog kupa Miljenko Finderle održanima danas na jezeru Sabljaci kraj Ogulina.

U utrci samaca za juniore A, u konkurenciji pet posada, slavio je Mauro Bauer iz Korane, a kod juniora B, u konkurenciji sedam posada, njegov klupski kolega Jan Latković. Luka Ranitović iz Korane u toj je utrci bio četvrti, a Fran Mihalić iz Sabljaka šesti. Prvo mjesto Korani donijela je i Ema Hodak u konkurenciji pet posada samaca za kadetkinje A, koja je slavila ispred Izabele Poljančić iz Sabljaka, te četverci GIG za kadete B. U dvije skupine bile su po dvije posade, a Karlovčani su slavili u obje – Leo Čujić Ostarčević, Mihael Novaković, Jan Črne, Vinko Božić i kormilar Maks Findrik u prvoj te Niko Dropulić, David Mikašinović, Noa Kralj, Leon Opačić i kormilarica Ema Vuković u drugoj.

Druga mjesta osvojili su Šime Ravnjak iz Korane u jednoj od dvije skupine samaca za kadete A, u konkurenciji šest posada, te njegov klupski kolega Maks Findrik u jednoj od dvije skupine samaca za kadete B u konkurenciji pet posada. Treći su bili Igor Šušnjar i Luka Hajdin iz Korane u utrci seniorskih dvojaca, u konkurenciji pet posada.

U utrci sedam posada dvojaca za juniore B Noa Ružić i Franko Seljan iz Korane bili su četvrti, a njihovi klupski kolege Ruben Selimović i Matija Car šesti, Dora Kranjčec iz Korane zauzela je 4. mjesto u konkurenciji sedam posada kod samaca za juniorke B, a Elizabeta Francetić i Pavlina Barišić iz Sabljaka su kod dvojaca za kadetkinje B bile posljednje šestoplasirane.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ putuju u Split sa željom da osiguraju medalju, rukometaši Karlovca u derbiju kola dočekuju Umag, Karlovac 1919 gostuje kod Trešnjevke