Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  13C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Karlovačkim tekvandoistima ekipno srebro u Alessandriji

Petar Fičko, Bruno Latin i Ana Horvatić odnijeli pojedinačne nagrade u Podsusedu i Ljubljani

Ekipa Karlovca osvojila je 2. mjesto na tradicionalnom ‘Turniru mira’ u talijanskoj Alessandriji, a mladi borci županijskih klubova na natjecanjima u Podsusedu i Ljubljani izborili su 18 medalja.

Na tradicionalnom ‘Turniru mira’ u talijanskoj Alessandriji ekipa Karlovca osvojila je 2. mjesto, iza Novigrada iz Sarajeva iz Bosne i Hercegovine. Karlovčani su pobijedili Squadru Regionale Liguria iz Italije 37:34, ekipu Dragon Susa iz Italije 45:15, ekipu Jerusalema iz Izraela 27:23, Squadru Regionale Piomonte iz Italije 23:20 i domaći Centro Alessandria 33:14, a jedini poraz doživjeli su od sarajevskog Novigrada 45:34.

‘Pandama’ sedam odličja u Podsusedu

Borci Taekwondo kluba Banija Pandas nastupili su kao jedini predstavnici naše županije na 3. Casper Openu i Limač kupu u Podsusedu. Bili su drugoplasirani kod mlađih kadeta i trećeplasirani kod kadeta A, a Petar Fičko proglašen je najboljim kadetom A.

Zlatnim medaljama okitili su se Lucio Matuzić (mlađi kadeti do 36 kg – 3 pobjede) i Petar Fičko (kadeti A do 41 kg – 2 pobjede), srebrnim Adriano Qeta (mlađi kadeti do 36 kg – 3 pobjede), Oscar Kovačić (mlađi kadeti do 39 kg – 2 pobjede) i Marko Fičko (limači A do 32 kg – bez pobjede), a brončanim Karlo Klarić (limači B do 24 kg – bez pobjede) i Chiara Ilić (mlađe kadetkinje do 30 kg – bez pobjede).

Borcima Ozlja i Karlovca 11 medalja u Ljubljani

U glavnom gradu Slovenije, na 3. Gaiana Ljubljana Trophy, nastupili su borci Karlovca i Ozlja i osvojili 5 zlatnih, 2 srebrne i 4 brončane medalje. Ozljani su bili najbolji kod limačica B i u kicku za djevojčice, a drugoplasirani u kicku, Bruno Latin proglašen je najboljim limačem B, a Ana Horvatić najboljom limačicom B.

Najsjajnije medalje izborili su Bruno Latin (limači B do 26 kg – 2 pobjede; kick M3 – 2 pobjede), Ana Horvatić (limačice B do 22 kg – 2 pobjede; kick Ž2 – 2 pobjede) i Marcel Dasović (mlađi kadeti A do 36 kg – 1 pobjeda) iz Ozlja, srebrne njihovi klupski kolege Ivona Ferenac (mlađe kadetkinje B do 36 kg – 1 pobjeda) i Luka Marković Ficko (kadeti A do 61 kg – bez pobjede), a brončane Jakov Bogović (limači A do 30 kg – bez pobjede), Mislav Dasović (mlađi kadeti B do do 33 kg – bez pobjede) i Ivona Ferenac (kick Ž1 – bez pobjede) iz Ozlja, te Vanessa Bosilj (kadetkinje A do 33 kg – bez pobjede) iz Karlovca.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Karlovačkim borcima tri zlata, dva srebra i tri bronce na 4. Omiš Openu