Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport KICKBOXING Podijeli

Karlovačkim ‘tigrovima’ tri zlata, dva srebra i dvije bronce na međunarodnom kupu u Ilidži

Zlatnim medaljama okitile su se Margareta Mušnjak, Roka Puljak i Luna Spasojević.

Tri zlatne, dvije srebrne i dvije brončane medalje osvojili su borci karlovačkog Kickboxing kluba Tigar na 11. međunarodnom kupu ‘Wako Grand Prix BiH’ održanom u Ilidži.

Na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja popeli su se Margareta Mušnjak u point fightingu u kategoriji mlađih kadetkinja do 47 kg (1 pobjeda), Roka Puljak u kick lightu kod starijih kadetkinja do 60 kg (2 pobjede) i Luna Spasojević u point fightingu kod starijih kadetkinja do 55 kg (2 pobjede).

Srebrnim medaljama okitili su se Ana Pranjić u point fightingu za mlađe kadetkinje do 47 kg (bez pobjede) i Lara Mihalić u istoj disciplini kod starijih kadetkinja do 60 kg (2 pobjede), a brončanim Matej Medved u kick lightu kod starijih kadeta do 63 kg (bez pobjede) i Roka Puljak u point fightingu za starije kadetkinje do 60 kg (1 pobjeda).

Na natjecanju je nastupilo oko 700 boraca iz 95 klubova iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Slovenije, Makedonije, Moldavije, Luksemburga i Austrije.

Pred ‘tigrovima’ je sada nastup na najvećem svjetskom natjecanju, Svjetskom kupu ‘Irish Open’, na kojem će boje karlovačkog kluba braniti starije kadetkinje Lara Mihalić i Roka Puljak.

Pročitajte i ovo

LAUREATI

Repriza 2020.: Petra Furač i Bruno Belčić najbolji sportaši Karlovca, odbojkašice Karlovca i bejzbolaši Olimpije najuspješnije ekipe