Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Prvo izvrnete navlaku za poplun i stavite je ravno preko cijelog kreveta da je otvor na drugom kraju od vas. Poplun isto tako raširite po krevetu preko nje i zajedno ih rolajte u 'kobasicu' Navjerojatan trik s kojim ćete poplun u navlaku staviti za čas Ministrica znanosti i obrazovanja i nezavisna kandidatkinja na listi HNS-a u III. izbornoj jedinici Blaženka Divjak u četvrtak je u Krapini pozvala građane da prilikom glasovanja na izborima pogledaju rezultate, odnosno da gledaju „tko je radio, a ne tko je samo puno galamio”. „Na početku mog mandata prije tri godine, što se obrazovanja i znanosti tiče, doslovno smo imali spaljenu zemlju”, ustvrdila je Divjak te dodala kako je tada prevladavala rasprava oko ideoloških tema, dok je danas drugačija situacija. Nikad više novaca u školama, u tijeku je reforma, a za svu djecu u Hrvatskoj osigurani su jednaki uvjeti, istaknula je. U Krapinsko-zagorskoj županiji uvijek su, kaže, imali dobro podršku u svim reformama. „Ljudi su tu sigurni da se domoljublje iskazuje tako da se radi, da se ovdje ostaje i da se radi za one koji su nama najvredniji, a to su naši učenici, djeca, studenti”, rekla je Divjak. 'Treba gledati tko je radio, a ne tko je samo puno galamio' Trener Intera Antonio Conte je opet složio svoj mali dramulet, jednu od klasičnih predstava kroz koje traži vanjske neprijatelje jer bez njih valjda ne može funkcionirati. To mu je duševna hrana Conte: Pričate piz...ije! Sanchez je bio ozlijeđen, a ne 'na ledu' Bezosovi prihodi od 56,7 milijardi dolara samo ove godine naglašavaju rastući jaz između bogatih i milijuna onih koji gube posao zbog najgoreg ekonomskog pada od Velike depresije Bezos je povećao bogatstvo

Sport VESLANJE Podijeli

Karlovačkim veslačima tri zlata, srebro i dvije bronce na Sabljacima

Najsjajnija odličja izborili su Luka Hajdin, Ema Hodak i GIG četverac.

OGULIN – Tri zlatne, srebrnu i dvije brončane medalje osvojili su veslači karlovačke Korane na 4. regati veslačkog kupa ‘Miljenko Finderle’ i 26. regati Sabljaci održanima u subotu na jezeru Sabljaci u Ogulinu.

Najsjajnija odličja izborili su Luka Hajdin u samcu za kadete A, GIG četverac i Ema Hodak u samcu za kadetkinje B. Jedino srebro osvojio je Patrik Vrabac u samcu za juniore A, dok su bronce pripale Mauru Baueru i Igoru Šušnjaru u dvojcu na pariće za kadete A i Mariu Konjevodi u seniorskom samcu.

Konjevoda je u samcu za juniore A bio četvrti, kao i Juraj Rudar i Patrik Vrabac u utrci seniorskih dvojaca na pariće.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

NK Karlovcu 1919 doniran automatski vanjski defibrilator vrijedan 12.600 kuna