Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Karlovac DONACIJA BOLNICI Podijeli

Karlovačkoj pedijatriji C&A donirao 75.000 kuna

Novac će biti utrošen za nabavu bilirubinometra, Accuvein iluminator vena i za pulsne oksimetre

Kompanija C&A donirala je Općoj bolnici Karlovac, točnije njenoj pedijatriji 75.000 kuna za nabavu uređaja za liječenje djece.

Bolnica će donaciju iskoristit za nabavku bilirubinometra, Accuvein iluminator vena i za pulsne oksimetre.

Donacija je dio programa davanja C&A Europe pod nazivom ‘’C&A together’’ koji podupire lokalne inicijative koje doprinose dobrobiti djece. U sklopu tog projekta C&A Hrvatska je odabrala upravo Opću bolnicu Karlovac za svoju donaciju.

– Zaista nam je drago što smo se uključili u ovaj projekt te se nadamo uz navedenu donaciju, uštedjeti po koju suzu našim mališanima, ističe regionalni menadžer C&A Tomislav Marinčić.

Pročitajte i ovo

INVESTICIJA

24 stana, poslovni prostor, kancelarije, parkiralište – u novoj zgradi u Krležinoj u Novom centru u Karlovcu