Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -4C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Karlovčani dijele 10. mjesto s kutinskom Moslavinom nakon 1. kola Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske

Bodove za karlovački klub izborili su Tomislav Novosel (drugi na 3000 metara) i Bruno Belčić (treći na 1500 metara).

Atletičarke i atletičari Karlovca dijele 10. mjesto ljestvice s Moslavinom iz Kutine nakon 1. kola Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske održanog jučer u Zagrebu, a jedine bodove osvojili su Tomislav Novosel i Bruno Belčić.

Ovo ekipno natjecanje održat će se u tri kola, a boduju se samo prva tri mjesta u svim disciplinama. Karlovačka ekipa jučer je nastupila oslabljena jer Helene Valentić nije bilo zbog ozljede, dok je Lea Novković otkazala nastup zbog bolesti, pa je i ekipni rezultat na kraju dana bio slabiji od onog kojeg je očekivao trener Saša Belčić.

Najbolji rezultat od karlovačkih predstavnika ostvario je Tomislav Novosel, pojačanje iz zagrebačkog Dinama-Zrinjevca, koji je u utrci na 3000 metara bio drugoplasirani s rezultatom 8:40.25, iza pobjednika Lovre Nedeljkovića iz osječke Slavonije-Žita. Bruno Belčić je na 1500 metara bio trećeplasirani s vremenom 4:03.68, iza Dina Bošnjaka iz Velike Gorice i Karla Cibana iz kutinske Moslavine.

U istoj disciplini Lovro Kasunić je bio peti, na 800 metara Hrvoje Neralić je zauzeo 4. mjesto s 10 stotinki zaostatka za trećeplasiranim, Katić je bio peti, Andrej Belčić deveti, a Tin Dolšak jedanaesti, Neralić je osvojio 11. mjesto na 400 metara, a u utrci štafeta na 4×400 metara prva postava Karlovčana (Dolšak, Bruno Belčić, Katić i Novosel) bila je četvrtoplasirana, a druga postava (Špišić, Burić, Andrej Belčić i Rački) osma. U ženskoj konkurenciji nastupila je samo Irina Vidiček-Ljuboljević, koja je u utrci na 400 metara zauzela posljednje 14. mjesto.

S Novoselovih dva i Belčićevim jednim bodom Atletski klub Karlovac, kao što smo spomenuli u uvodu teksta, dijeli 10. mjesto ljestvice s kutinskom Moslavinom nakon 1. kola u konkurenciji 19 klubova.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Ipak bez čuda u Zagrebu: ‘Mladostašice’ odigrale jako dobru utakmicu, glatko nadigrale ‘Kelteksice’ i prošle u finale Kupa