Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Karlovčani ekipni državni doprvaci u gađanju ‘papovkom’, uzeli i dvije bronce u gađanju VK puškom 7.9 mm

Nikola Grčić, Siniša Kotur i Miško Kokalović do srebra su došli s ukupno 774 pogođena kruga.

Ekipa Streljačkog kluba Karlovac osvojila je naslov državnih doprvaka u gađanju VK puškom PAP na Prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Osijeku, a u disciplini VK puška 7.9 mm Karlovčani su osvojili još dvije bronce.

Karlovčani su u disciplini VK puška PAP 7.62 mm, 100 metara, 20+10 hitaca, u konkurenciji osam klubova, osvojili 2. mjesto s pogođenih 774 kruga, iza Belišća sa 782, a ispred zagrebačkog Sveučilišta sa 770 krugova. Za ekipu su pucali Nikola Grčić, Siniša Kotur i Miško Kokalović. U pojedinačnoj konkurenciji iste discipline Kotur se okitio broncom s 348 pogođenih krugova i to tek nakon raspucavanja sa Željkom Milasom iz Koške, koji je imao isti rezultat. U finalu je nastupio i Kokalović, koji je s 345 krugova zauzeo 6. mjesto.

Još jednu broncu, i to ekipnu, uzeli su karlovački strijelci u disciplini VK puška 7.9 mm, 100 metara, 20 hitaca ležeći. Damir Miholić, Siniša Kotur i Miško Kokalović pogodili su ukupno 504 kruga i osvojili 3. mjesto, ispred Čazmatransa koji je imao isti broj pogođenih krugova. U pojedinačnom dijelu natjecanja ove discipline najbolji karlovački predstavnik bio je Miholić na 9. mjestu sa 168 krugova.

Pročitajte i ovo

STOLNI TENIS

HSTS donio odluku o definitivnom prekidu liga, stolnotenisačice Aquaestila doprvakinje Hrvatske