Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  2C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  3C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Karlovčanima 12 odličja na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku, Petra Furač osvojila čak šest medalja

Najbolja karlovačka gimnastičarka okitila se s po tri zlatne i tri srebrne medalje.

Pet zlatnih, tri srebrne i četiri brončane medalje osvojili su gimnastičari karlovačkog Sokola na 29. Ekipnom, višebojskom i pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u Osijeku, a posebno dojmljiv nastup imala je Petra Furač, koja je izborila čak šest odličja.

Furač se okitila najsjajnijim odličjima u konkurenciji seniorki u preskoku, ispred Christine Zwicker i Tine Zelčić iz Hrvatskog sokola, a od istih konkurentica bila je bolja i na tlu i u višeboju. Srebrne medalje osvojila je na dvovisinskim ručama, iza Christine Zwicker, te na gredi iza Tine Zelčić, dok je Martina Šegavić bila brončana na gredi. Ekipno su Karlovčanke osvojile srebro, iza Hrvatskog sokola.

Kod seniora Lovro Čorak je bio zlatni na ručama, ispred Marka Jovičića iz Rijeke, te brončani u preskoku, iza Marka Jovičića iz Rijeke i Borne Matića iz MZ Macana. Matija Tek se popeo na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja u višeboju, ostvarivši bolji rezultat od Marka Jovičića iz Rijeke i Krešimira Majdandžića iz Petrinje, a dodao je i broncu na preči. Bolji od njega u toj disciplini bili su Tin Srbić iz Hrvatskog sokola i Marko Jovičić iz Rijeke. U momčadskom poretku karlovački su seniori bili brončani, iza Petrinje i Hrvatskog sokola.

Pročitajte i ovo

STRELJAŠTVO

‘Policajci’ ekipno treći, Karlovčanke četvrte, Dugorešani peti, pojedinačno najbolji Vlado Cindrić sa četvrtim mjestom