Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

SLOVO ZAKONA Pravnici su zgroženi kaznom koju je dobio Igor Poljak iz Rijeke jer je skinuo masku. Nakon što smo objavili priču Vlada najavljuje blaže kazne za tvrtke Mora platiti 30.500 kuna zbog maske: 'Mogli su ga opomenuti, ovako pile granu na kojoj sjede' Cibona je potpisala novo pojačanje! Radi se o iskusnom centru Darku Planiniću (30) koji je potpisao do kraja ove sezone. Planinić, inače redoviti hrvatski reprezentativac, već je ranije igrao u Ciboni, a bio je u 'vukovima' i one godine kada su osvojili posljednu titulu regionalnog prvenstva. Sudjelovao je i na Olimpijskim igrama u Riju, a od tad je nastupao u Baskoniji, Gran Canariji, Sassariju da bi nakon toga dominirao u poljskom i rumunjskom prvenstvu. Nedavno je odigrao i nekoliko utakmica za Zadar s kojim je imao otvoren ugovor, a naposljetku je završio u Ciboni. Ovo je rješenje za Velićevu momčad nakon što su sporazumno raskinuli ugovor s centrom Kristijanom Krajinom. Na poziciji centra sad imaju tri kvalitetne 'petice': Filipa Bundovića, Matu Vucića i Planinića. Cibona je potpisala Planinića Ma kakav umor, mlada smo momčad! Žao mi je jer mislim da smo zaslužili i više od od boda, ali igrom moram biti zadovoljan, kaže Rožman. Prvo mjesto sada samo znači da smo na dobrom putu, rekao je Bjelica Rožman: Mi u Rijeci igračima smo - zabranili umor! Bjelica: Zaokružili smo odlični tjedan Anonimna žena bila je presretna kada je na internetu pronašla svoju 'buduću' vjenčanicu. Sliku svoje 'buduće' vjenčanice postavila je na Facebooku, ali zadivljujuća činjenica je ta da ta žena nije ni zaručena 'Očajna udavača': Kritizirali je jer se hvali vjenčanicom, a još nema ni svadbe ni mladoženje

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Karlovčanima 17 medalja i 9 ekipnih naslova na natjecanju 2. kola Kupa regije Zapad

Pojedinačne zlatne medalje osvojili su Aaron Funtek, Filip Krznar, Petar Sinčić, Mona Šarinić i Ana Magdalena Fabijanić.

KARLOVAC – Sedamnaest medalja i devet ekipnih naslova osvojili su gimnastičari karlovačkog Sokola na natjecanju 2. kola Kupa regije Zapad u ženskoj i muškoj sportskoj gimnastici, kojeg je karlovački klub u subotu organizirao u dvorani Sokolskog doma.

U muškoj sportskoj gimnastici Karlovčani su izborili šest odličja i tri ekipna naslova. U kategoriji U-dječaci prva tri mjesta osvojili su Aaron Funtek, Filip Blašković i Matej Štanjer (nastupilo 4 natjecatelja), a u kategoriji U-mlađi kadeti Fran Šančić osvojio je srebrnu medalju (7 natjecatelja). Zlatne medalje osvojili su Filip Krznar u kategoriji C-kadeti (8 natjecatelja) i Petar Sinčić u kategoriji C-juniori (3 natjecatelja). Ekipe U-dječaci (Aaron Funtek, Filip Blašković, Matej Štanjer, Nikola Omor), U-mlađi kadeti (Fran Šančić, Patrik Rajković, Leon Mikulić, Marin Makarun) i C-kadeti (Filip Krznar, Kruno Polak, Leon Dejanović, Vito Radaković, Andrija Crkvenac, Karlo Klarić) osvojile su ekipne naslove, ali treba naglasiti da nisu imali konkurencije.

Još uspješnije su bile natjecateljice karlovačkog kluba, koje su se okitile s jedanaest medalja i šest ekipnih naslova. U kategoriji B-mlađe juniorke Nera Đurić osvojila je srebro (10 natjecateljica), u kategoriji B-juniorki Mona Šarinić bila je zlatna, Doroteja Šegavić srebrna, a Matea Šegavić brončana (3 natjecateljice), u kategoriji B-seniorki Ana Magdalena Fabijanić osvojila je zlatnu medalju , a Karla Šibenik srebrnu (2 natjecateljice), u kategoriji C-mlađe kadetkinje Nadja Kranjc osvojila je srebro, a Ema Starešinčić broncu (6 natjecateljica), u kategoriji C-mlađe juniorke Lara Đurić osvojila je srebro (17 natjecateljica), kao i Jana Gabi Kasunić u kategoriji juniorki (12 natjecateljica) te Aurora Car u kategoriji C-seniorke (2 natjecateljice). Ekipa B-juniorke (Mona Šarinić, Doroteja Šegavić, Matea Šegavić) osvojila je 1. mjesto bez konkurencije, ekipa B-mlađe kadetkinje (Nera Đurić, Nika Babić, Lota Gačić) bila je drugoplasirana u konkurenciji 2 ekipe, C-mlađe kadetkinje (Nadja Kranjc, Ema Starešinčić, Jana Busić, Nea Matijašić) osvojile su 1. mjesto bez konkurencije, C-kadetkinje (Ilona Rajković, Lucija Lukežić Štedul, Ena Bukovšek, Tia Zorić) 3. mjesto u konkurenciji 4 ekipe, C-mlađe juniorke (Lara Đurić, Dora Martišković, Nina Miljenović, Lucija Rožman, Leonarda Šlat, Maja Plavetić, Franka Maglić) 2. mjesto u konkurenciji 3 ekipe, a C-juniorke (Jana Gabi Kasunić, Kalista Kranjčec, Marija Vrbanić, Tara Radočaj, Matea Novković) 2. mjesto u konkurenciji dvije ekipe.

Na natjecanju je nastupilo 130 gimnastičarki i gimnastičara iz pet klubova.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Korana slavila u Poreču, Kupa osvojila prve ovosezonske bodove, Klek poražen na Plitvicama