Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Karlovčanima i Ogulincima dva zlata, sedam srebra i pet bronci na Prvenstvu Hrvatske u Osijeku

Zlatne medalje osvojili su Lovro Čorak iz karlovačkog Sokola na ručama za seniore te Ogulinski sokol u ekipnom višeboju za juniore (bez konkurencije).

Dvije zlatne, sedam srebrnih i pet brončanih medalja osvojili su karlovački i ogulinski gimastičari na Prvenstvu Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici održanom proteklog vikenda u Osijeku.

U apsolutnom programu jedinu zlatnu medalju osvojio je Lovro Čorak iz karlovačkog Sokola na ručama za seniore. Njegova klupska kolegica Petra Furač izborila je srebra na dvovisinskim ručama i gredi za seniorke te broncu u preskoku za seniorke, a još jedno srebro karlovačkom klubu donio je Matija Tek u preči za seniore. Dvije bronce otišle su u Ogulin. Osvojio ih je Luka Vuković iz Ogulinskog sokola u preskoku za juniore i ručama za juniore.

U slobodnom programu mlađe seniorke karlovačkog Sokola osvojile su broncu u konkurenciji četiriju ekipa, Ogulinski sokol bio je zlatni u ekipnom višeboju za juniore, ali bez konkurencije, a u pojedinačnom višeboju za juniore, u konkurenciji samo trojice natjecatelja, Luka Vuković i Karlo Karaga iz Ogulinskog sokola osvojili su srebro i broncu.

Još tri srebra izborili su članovi karlovačkog Sokola u obaveznom programu – Filip Krznar u pojedinačnom višeboju za mlađe juniore, juniorke u ekipnom višeboju u konkurenciji četiriju ekipa te mlađi juniori u ekipnom višeboju u konkurenciji tri ekipe.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Mostanjčani nastupili na Prvenstvu veterana HNS-a, u osmini finala na jedanaesterce ispali od domaćina Neretve