Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport ATLETIKA Podijeli

Karlovčanima jedno drugo i dva treća mjesta u 2. kolu Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske, zadržali 10. mjesto u ukupnom poretku

Drugo mjesto osvojio je Tomislav Novosel, a treća Bruno Belčić i Tin Dolšak.

Atletičari Karlovca osvojili su jedno drugo i dva treća mjesta u 2. kolu Ekipnog dvoranskog prvenstva Hrvatske održanog u Zagrebu pa su uoči posljednjeg 3. kola ostali na 10. mjestu ljestvice.

Podsjetimo, u 1. kolu, prošlog vikenda, Karlovčani su osvojili tri boda – Tomislav Novosel bio je drugoplasirani na 3000 metara, a Bruno Belčić trećeplasirani na 1500 metara – pa su dijelili 10. mjesto ljestvice s kutinskom Moslavinom.

Jučer su Novosel i Belčić ponovili rezultate iz 1. kola. Novosel je u utrci na 3000 metara ciljem prošao drugi s vremenom 8:35.70, iza Petra Bratulića iz zagrebačkog Agrama, dok je Lovro Kasunić bio posljednji peti. Belčić je s vremenom 4:00.11 na 1500 metara završio treći, iza Dina Bošnjaka iz Velike Gorice i Lovre Nedeljkovića iz osječke Slavonije-Žita.

Još jedan bod karlovačkom klubu donio je Tin Dolšak na 800 metara, koji je s vremenom 1:58.18 bio trećeplasirani, iza Karla Videke iz zagrebačkog Dinama-Zrinjevca i Dominika Babića iz riječkog Kvarnera. U istoj utrci Hrvoje Neralić bio je četvrti, Ivan Katić peti, a Andrej Belčić deseti.

Atletski klub Karlovac je, kao što smo napisali, nakon 2. kola zadržao 10. poziciju u ukupnom poretku 19 klubova sa 7 bodova, a posljednje 3. kolo na rasporedu je u subotu.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Novi pripremni poraz ‘školarki’ od Udarnika, Velikogoričanke večeras realizatorski bolje raspoložene