Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  28C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  28C° Slunj

Crna kronika Županija Podijeli

Karlovčanin poginuo na Staroj karlovačkoj cesti

Prema prvim podacima, u nesreći su sudjelovala 2 osobna vozila i jedno teretno. Zbog očevida koji je u tijeku, promet se odvija otežano, jednim kolničkim trakom. Neslužbeno doznajemo da je poginuo Karlovčanin, vozač Golfa "trojke", koji je vozio iz Karlovca prema Zagrebu. Citroen iz suprotnog smjera stao je jer je namjeravao skrenuti za Vrbance, a […]

Prema prvim podacima, u nesreći su sudjelovala 2 osobna vozila i jedno teretno. Zbog očevida koji je u tijeku, promet se odvija otežano, jednim kolničkim trakom.

Neslužbeno doznajemo da je poginuo Karlovčanin, vozač Golfa "trojke", koji je vozio iz Karlovca prema Zagrebu. Citroen iz suprotnog smjera stao je jer je namjeravao skrenuti za Vrbance, a kamion Mercedes, koji je naišao iza njega, nije zakočio na vrijeme, udario je u njega, pa htijući ga mimoići, skrenuo je na suprotnu stranu kolnika i udario u Golf.

Od jačine udarca Golf je sletio udesno, izvan kolnika, udario u prometni znak i ploču za oglašavanje gdje se zaustavio. Kamion se, pak, nastavio kretati proširenjem uz cestu sve do parkiranog radnog stroja, u koji je udario i onda se zaustavio.

Vozač Golfa na mjestu je preminuo.

Ova se nesreća dogodila samo 200 metara dalje od mjesta na kojem su prije nešto više od mjesec dana poginula dvojica mladića iz Draganića.

Pročitajte i ovo

LJUBAZNOST U PROMETU

Policija u Karlovcu danas kontrolira propuštate li pješake: Pokažite im rukom, a oni neka kimnu glavom