Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -4C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Karlovčanke i Ozaljčanke slavile nad zadarskim Donatom i zagrebačkim Endi-Tekstilcem

Karlovčanke su druge s maksimalnih 6 bodova, a Ozaljčanke treće s dva boda manje.

Kuglačice Karlovca i Kupe ubilježile su pobjede u susretima 3. kola Druge hrvatske lige Jug.

Karlovčanke su jučer na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski slavile nad ekipom Donata iz Zadra rezultatom 5:3 (3249:3193). U prilično izjednačenom susretu u prva dva bloka poene su osvojile Ramiza Sopčić (528) i Natalija Sonički (588). U odlučujući blok karlovačke su kuglačice ušle s 59 čunjeva viška, treći poen izborila je Katarina Čurilović (557), zadržale su ukupni broj oborenih čunjeva na svojoj strani i upisale novu pobjedu.

Ozaljčanke su večeras na svojoj kuglani Azelija glatko nadigrale ekipu Endi-Tekstilca iz Zagreba rezultatom 7:1 (3436:3203). Odigrale su jako dobru partiju, u prva dva bloka uzele poene preko Jadranke Meglajec (571), Vesne Križanić (564) i raspoložene Anite Lončarić (610), napravile čak 199 čunjeva viška i praktički riješile dvoboj. U zadnjem bloku do poena su došle i Elvira Kranjčec (545) i Ariana Fajdetić (570).

Nakon trećeg kola Karlovac je drugi s maksimalnih 6 bodova, koliko imaju i vodeće Plitvice, a Kupa treća s dva boda manje. U sljedećem kolu naše predstavnice igraju međusobno u Ozlju.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!