Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Karlovčanke i Ozaljčanke slavile u domaćim ogledima nad Delničankama i Zaprešićankama

Za Karlovac su poene upisale E. Višnjak, Sonički i Močilac, a za Kupu Križanić, Božičević, Lončarić i Fajdetić.

Kuglačice Karlovca i Kupe ostvarile su pobjede u susretima 6. kola Druge hrvatske lige Jug. Karlovčanke su kod kuće slavile nad Goraninom, a Ozaljčanke nad Zaprešićem.

Karlovačke su kuglačice jučer na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski slavile nad Goraninom iz Delnica rezultatom 5:3 (3139:3035). U prva dva bloka poene su osvojile Ema Višnjak (529) i Natalija Sonički (544) pa se u odlučujući ušlo s 2:2 i 90 čunjeva viška za domaće igračice. Dorotea Močilac (529) donijela je treći poen, ukupni broj oborenih čunjeva ostao je na karlovačkoj strani, kao i oba boda.

Ozaljčanke su večeras na svojoj kuglani Azelija nadigrale ekipu Zaprešića sa 6:2 (3340:3131). Usmjerile su dvoboj na svoju stranu u prva dva bloka, u kojima su do poena došle preko Vesne Križanić (568), Irene Božičević (533) i Anite Lončarić (573). Napravile su i 146 čunjeva viška, a Ariana Fajdetić (595) je odličnom partijom potvrdila pobjedu.

Nakon 6. kola Karlovac je drugoplasiran s 10 bodova, koliko imaju i vodeće Plitvice, a Kupa peta s tri boda manje. U sljedećem kolu Karlovčanke gostuju u Zaprešiću, a Ozaljčanke u Zagrebu kod ekipe Sidre.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!