Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Karlovčanke osvojile samo bod u Đakovu, jedan jedini čunj ih dijelio od pobjede

Poene za karlovačku ekipu upisale su Danijela Šagovac, Martina Čoko, Nikolina Čoko i Ivona Škalamera.

Kuglačice Karlovca danas su u Đakovu, u dvoboju začelja 14. kola Prve hrvatske lige, odigrale neodlučeno 4:4 (3126:3127) s posljednjeplasiranom domaćom ekipom Đakova.

Karlovčanke su u Đakovo, u kojem su morale tražiti oba boda, doputovale oslabljene. U sastavu nisu bile Natalija Sonički, Lidija Kos i Katarina Zajec, uz Nikolinu Čoko ove sezone najbolja igračica karlovačke ekipe. I tako malo im je nedostajalo da dođu do pobjede – samo jedan jedini čunj! Karlovčanke su po blokovima osvojile četiri poena, ali u ukupnom zbiru Đakovčanke su srušile čunj više, dobila dva poena i došle do neodlučenog ishoda.

Susret je za karlovačku ekipu krenuo dobro. U prva dva bloka Danijela Šagovac je bila bolja od Marijane Majsterić (3:1, 519:505), a Martina Čoko od Dalije Perković (2:2, 542:526). U sljedeća dva Đakovčanke su uzele oba poena. Ana Maležić je gubila 2:0 u setovima od Mirjane Grivičić, dobila sljedeća dva, ali nije uspjela nadoknaditi zaostatak u čunjevima (2:2, 524:529), dok je Katarina Čurilović vodila 2:1 u setovima nad Nadom Kulaš, ali također izgubila (2:2, 511:541). U posljednja dva bloka ušlo se s pet čunjeva prednosti za domaće. Nikolina Čoko je pobijedila Juliju Horvat (3:1, 535:522), a Ivona Škalamera Nikolinu Kuić (3:1, 495:504), no nisu uspjele nadoknaditi tih pet čunjeva zaostatka pa je bod ostao u Đakovu.

Nažalost, osim što su Karlovčanke ostale bez pobjede, u ovom kolu je Zagreb remizirao s Podravkom pa četiri kola prije kraja prvenstva i dalje zaostaju šest bodova za Zagrebom i Osijekom ’97. U sljedećem kolu dočekuju ekipu Zagreba i, ne ostvare li pobjedu, šanse za opstanak svest će na čistu teoriju.

Pročitajte i ovo

KICKBOXING

Od petka do nedjelje 13. Europski kup u Karlovcu: Oboren rekord u prijavama, postao treći najveći kickboxing turnir u svijetu!