Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  16C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport ODBOJKA Podijeli

Karlovčanke pobjednice županijskog Kupa, dugoreški Plavi zmaj predao finale

Ove sezone u županijskom Kupu odbojkašica nije odigrana niti jedna utakmica, što ne služi na čast Odbojkaškom savezu Karlovačke županije.

Odbojkašice Karlovca pobjednice su Kupa Odbojkaškog saveza Karlovačke županije, a do tog naslova su, ni krive ni dužne, stigle bez borbe.

Raspadom seniorske ekipe dugoreške Mladosti, u županijskom Kup natjecanju zadnjih su sezona nastupale samo Karlovčanke, ‘zmajice’ i Ogulinke, a ove se sezone dogodila situacija da nije odigrana niti jedna utakmica. Naime, u polufinalu su se trebali sastati Plavi zmaj i Ogulin, ali su Ogulinke predale dvoboj pa su Dugorešanke bez borbe došle do finala s Karlovčankama.

Finale se, prema pravilima, trebalo igrati kod slabije rangiranog suparnika, točnije, u ponedjeljak, 20. svibnja, u Dugoj Resi. Međutim, prema informacijama kojima raspolažemo, iz Plavog zmaja su odlučili predati finalni susret jer nisu u mogućnosti, zbog školskih i drugih obaveza, skupiti ekipu. Karlovac je ponudio i mogućnost odigravanja susreta u nekom drugom terminu tijekom sljedećeg tjedna, jer se, zbog nastavka natjecanja u Kupu, županijski dio tog natjecanja mora odigrati do sljedećeg vikenda, ali do dogovora nije došlo.

Tako je ove sezone pobjednik županijskog Kupa dobiven bez i jedne odigrane utakmice pa je na Odbojkaškom savezu Karlovačke županije da u narednim sezonama učini dodatne napore, kako se ovo natjecanje ne bi pretvorilo u potpunu blamažu.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Croatia ’78 slavila u derbiju nad Ilovcem i ostala usamljena na vrhu ljestvice, Vojnić ’95 preuzeo 2. poziciju