Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Županija SNJEŽNI PROBLEMI Podijeli

U Karlovcu 12 cm snijega, u Ogulinu i Slunju 26 cm,problemi sa strujom kod Vojnića, Slunja, Kamanja, Pisarovine, Ozlja, oko Barilovića…

Za teretna vozila nema slobodnog pravca prema moru. Na Zavižanu 120 cm snijega, u Delnicama najviše 62

Na karlovačkom području palo je 12 centimetra snijega, a na ogulinskom i slunjskom 26 cm na radost djece i muku zimske službe.
Zavižan prednjači sa 120 cm snijega, slijede Delnice sa 62 cm, Parg 50 cm, Otočac 17 cm te Gospić 10 cm.

Problema u opskrbi električnom energijom imaju potrošači na području Vojnića te Slunja i Kamanja. Zbog snijega po običaju je došlo do prestanka isporuke struje vjerojatno zbog padova granja na žice.Dio Pisarovine je bez struje, kao i Svetice na području Ozlja, Bubnjaraca. U općini Netretić mjesta Pišćetke i Lončar Brdo. U okolici Barilovića Siča i Križ,te Mateško Selo.U gradovima nema poteškoća, a iz Elektre poručuju da su sve ekipe na terenu i do podneva bi svi kvarovi trebali biti otklonjeni.

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru, Lici, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te na širem riječkom području, uključujući autoceste A1 između Bosiljeva 2 i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva, na državnoj cesti DC1 Trakošćan-Karlovac-Udbina-Knin te staroj cesti kroz Gorski kotar između Karlovca i Rijeke (DC3). Zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu. U priobalju puše jaka, povremeno sa olujnim udarima, bura.

U ostalom dijelu zemlje vozi se po mokrim i skliskim kolnicima od kiše. Mogući su odroni. Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i Rijeci ili Istri, te obrnuto, nema slobodnog cestovnog pravca.

Pročitajte i ovo

PROČITAJTE RASPORED

Idući tjedan reciklažno dvorište opet na terenu: Prvo na raspolaganju u Mahičnu i Pokupskoj dolini