Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac Video BIT ĆE NAJVIŠI Podijeli

U Karlovcu će biti najviše okićeno drvce u Hrvatskoj: visoko 27 m, ispred Glazbene škole

Drvce je pred Glazbenom školom, visoko 27 metara, a na njemu će biti 24 tisuće lampica

Najviše okićeno božićno drvce u Hrvatskoj imat će Karlovac.

Na njemu će biti 24 tisuće lampica ili gotovo 3 kilometra dužine, što će biti jedinstven ugođaj. Riječ je o smreci visokoj 27 metara koja se nalazi odnosno raste pred Glazbenom školom i krasi ovaj dio grada, a za sve je zaslužna tvrtka Zelenilo koja je inicijator ove akcije.

Direktorica tvrtke Zelenilo Jasmina Cvetković, gradonačelnik Damir Mandić i Filip Trezner iz Izvan fokusa, najavili su to danas u programu Radio Mrežnice.

– Riječ je o ideji tvrtke Zelenilo koju smo realizirali uz pomoć sponzora, a ponosni smo na to i na činjenicu da možemo uljepšati grad. Djelatnici Zelenila okitit će drvce, najavila je Cvetković. “Ovime Karlovac pozicioniramo na karti adventskih događanja u zemlji, a ova atrakcija daje i inovativni i zanimljiv sadržaj”, dodala je.

Božićno drvce raste pred Glazbenom školom

Najviše okićeno božićno drvce u Hrvatskoj dat će krasnu vizuru karlovačkom Šancu i cijelom gradu.

Gradonačelnik Karlovca Damir Mandić pozvao je danas sve Karlovčane preko Radio Mrežnice, osobito vlasnike lokala da urede svoje izloge u božićnom duhu, kako bi Karlovac bio još ljepši i slikovitiji. – Želja nam je da ovo bude jedan lijepi karlovački Advent i želimo da se svi Karlovčani i naši gosti ovdje lijepo osjećaju. Sretan je što su se u ovu priču na početku uključili svi koji su mogli, a vjeruje da će u sljedećim godinama toga biti i više.

-Sretni smo zbog ovakve ideje, spajaju se ovako svi resursi koje Karlovac ima, a ovakve inovativne stvari sjajne su, dodaje Filip Trezner koji najavljuje i početak događanja 15. prosinca u 18 sati. Tada će Karlovac zasjati u prekrasnom božićnom svjetlu koje će trajati puna dva tjedna. A padne li još kome kakva dobra i fora ideja na pamet, adresu na kojoj ćete je predložiti znate.

Pročitajte i ovo

ZA STRUJU I TOPLINU

Realizirana investicija teška 20 milijuna eura: Energana na biomasu na Ilovcu u probnom radu