Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Županija NABAVITE KOKICE Podijeli

KINO.hr Plaški od sada i s novim stolicama. Općina u subotu časti s besplatnim projekcijama

Kada obnovimo i krov, Dom kulture u Plaškom postat će općinski “mini Cinestar”

Nakon kraće pauze zbog moderniziranja dvorane, KINO.hr Plaški ove subote nastavlja s radom. Posjetitelji će u novim udobnijim sjedalicama besplatno moći gledati “Snježno kraljevstvo 2” i “Ratove zvijezda: Uspon Skywalkera”.

– Plaški će ponovno otvoriti kino, ali svake godine napredujemo. Krenuli smo s 3D kinom, a sada imamo nove stolice. To je veliki napredak Općine i veliki boljitak za žitelje, ističe načelnik Plaškog Pero Damjanović.

Trenutno najveći filmski hitovi: “Snježno kraljevstvo 2” i “Ratovi zvijezda: Uspon Skywalkera”, u terminima od 17 sati i 20 sati, bit će prvi filmski naslovi prikazani u obnovljenom kinu.

– Prve projekcije nas očekuju u subotu, 18. siječnja i bit će besplatne, kao poklon posjetiteljima povodom otvaranja preuređene dvorane, dodaje Damjanović.
– Oba filma bit će prikazana u 3D verzijama tako da će, uz jedan potpuno novi ambijent s izuzetno udobnim stolicama i, već otprije, vrhunskim ozvučenjem i kvalitetom slike, doživljaj stvarno biti vrhunski, ističe pak Marko Pekić, direktor tvrtke RADAR koja vodi KINO.hr mrežu kojoj kino u Plaškom pripada.

Ulaznice za subotnje projekcije mogu se preuzeti u sjedištu Općine Plaški u četvrtak i petak od 9 do 14 sati a, ako ih preostane, moći će se preuzeti i prije projekcija

Podsjetimo, 3D kino u Plaškom otvoreno je prije više od godinu dana kao tada prvo i jedino 3D kino u Karlovačkoj županiji. Bio je to prvi korak u revitalizaciji Doma kulture Plaški. Dvorana je sada dobila nove stolice, ali u Općini tu ne namjeravaju stati.

– Ako prođemo na Ministarstvu kulture, napravit ćemo i novo krovište, tako da ćemo uistinu imati općinski “mini Cinestar”, kaže Damjanović. Upravo dovršeno preuređenje dvorane Doma kulture u Plaškom izvedeno je, kao i digitalizacija kina prije toga, uz potporu Ministarstva kulture.

Ne miruje ni KINO.hr mreža koja je u svoju “obitelj” uvela i dugoreško kino. Protekle jeseni u partnerstvu s Pučkim otvorenim učilištem Duga Resa predstavljena je naime digitalizirana dvorana tj. 3D kino. Filmovi se ovdje gledaju na veliko jer uz to što se radi o aktualnim hitovima, publici iz Karlovca koja je bez kina, dugoreška kinodvorana je trenutno najbliža.

– KINO.hr nastavlja s razvijanjem kinoprikazivačke mreže sa željom da veliki filmski hitovi, nezavisni naslovi, školski programi… i svi važni filmski sadržaji budu što dostupniji filmskoj publici, naglašava Pekić.

Pročitajte i ovo

REKORDNA 2019.

Najviše u pet godina: Poduzetnici u Karlovačkoj županiji lani prihodovali 10,3 milijardi kuna