Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Karlovac PROBLEMIMA NEMA KRAJA Podijeli

Kiseljak (HNS) proglasio izvanredno stanje na Borlinu: Ovdje nije sigurno niti za pješake niti za vozače, mi nismo majmuni

Nesigurnost u prometu na Borlinu samo je jedan u nizu problema

Nedavno smo pisali o problemima koji se neprestano pojavljuju na Borlinu, a danas su nastali novi. Ispred HNS-a, Kristijan Kiseljak, ukazao je što sve trenutno s Borlinom ne valja.  

– Ja osobno, eto tako to moram reći, proglasio bih izvanredno stanje tu na D6, glavna je njegova poruka.

Prvenstveno, misli na podignute šahtove, na loše izvedene ili polu izvedene radove, navoze pijeska za koje se ne zna jel predstavljaju dio za pješake ili nešto sasvim drugom, kao i loše provedena kanalizacija koja ljudima stvara neugodne mirise.

Također, uz probleme sa prometnicama, problema ima i u komunikaciji. Prema njegovim riječima, oni konstantno šalju upite, mjesni odbor ne reagira, a niti gradska vlast nije pokazala interes za njih.

– Nas se maksimalno ignorira. Ignorira nas gradska vlast, ignorira nas mjesni odbor. Napominjemo, mi ovo ne možemo sami, ali želimo surađivati i komunicirati kako bi se problemi riješili.

Ovim putem apelirao je na Grad i da treba riješiti stanje u bivšoj vojarni Kupa. Ističe kako tamo ima svega i svačega, što rasljinja i šikare, što svakavih životinja, pa mještani traže da se to dovede u red.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda