Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Crna kronika MIGRANTSKI VAL Podijeli

Kladuška policija uhitila migranta osumnjičenog za ubojstvo pet osoba u Makedoniji

U posljednja četiri mjeseca u toj županiji počinjeno je 250 kaznenih djela pokušaja ubojstva, silovanja, teških krađa, krađa auta, provala…

Policija u Velikoj Kladuši uhitila je migranta za kojeg je istragom utvrđeno da je osumnjičen za ubojstvo pet osoba u sukobu migranata u Makedoniji.

Izjavio je to načelnik MUP-a Unsko sanskog kantona Mujo Koričić, za RTV Unsko sanskog kantona, a uhićenje se dogodilo prije dva tjedna. U posljednja četiri mjeseca u tom dijelu počinjeno je 250 kaznenih djela pokušaja ubojstva, silovanja, teških krađa, krađa auta, provala.

Inače, granični prijelaz Maljevac još uvijek nije otvoren za promet. Prema podacima Granične policije BiH migranti su udaljeni stotinu metara od graničnog prijelaza. Do jučer navečer u Unsko sanski kanton zapriječen je ulazak oko 700 migranata. -Ulaza u Kanton nema do daljnjeg, svi će migranti biti vraćeni, rekao je Koričić. “Pa nije samo Unsko sanski kanton Bosna i Hercegovina”, dodao je. – Ne znamo tko nam ovdje boravi, bitno je utvrditi identitet ljudi, rekao je Koričić.

Pročitajte i ovo

REZULTATI KONTROLE

Za vikend najpijaniji imao 2,10 promila, najbrži u Malom Erjavcu vozio 135 na sat