Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  13C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Županija NA ČEKANJU Podijeli

Klasan na “ledu” dok se ne istraže moguće nepravilnosti vezane uz Regionalnu razvojnu agenciju. Potporu ima

Upravno vijeće je „odgodilo“ izbor novog ravnatelja

Aktualni ravnatelj Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije Vilko Klasan bio je jedini kandidat za ravnatelja, zadovoljio je sve uvjete iz natječaja, no Upravno je vijeće donijelo odluku o poništenju natječaja pa Klasan neće biti imenovan.

Sažetak je to priopćenja Upravnog vijeća ove javne ustanove koje se priopćenjem obratilo medijima.
Tako među ostalim kažu:

Naime, nakon objave javnog natječaja za imenovanje ravnatelja Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije pojavile su se neprovjerene informacije o mogućim nepravilnostima koje su navodno počinjene u radu ove javne ustanove. Ne prejudicirajući ničiju, a najmanje odgovornost aktualnog ravnatelja, Upravno vijeće smatra da budući ravnatelj mandat treba započeti potpuno neopterećen.
Upravno vijeće Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije ukazalo je ravnatelju Javne ustanove Regionalne razvojne agencije Karlovačke županije da poduzme sve pravne radnje iz svoje nadležnosti i utvrdi sve činjenice i okolnosti te o istom izvijesti Upravno vijeće u što skorijem roku.
Dok se ne izvrši uvid u svu dokumentaciju, istraže sve okolnosti vezano za možebitne nepravilnosti, istraže sve okolnosti kršenja Opće uredbe o zaštiti podataka 2016/679 (GDPR), Upravno vijeće je „odgodilo“ izbor novog ravnatelja.
Želimo istaknuti da aktualni ravnatelj dr. sc. Vilko Klasan i dalje ima svu potporu ovog Upravnog vijeća, poručili su.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Naša poznata glumica Zrinka Cvitešić 4. listopada 1991. bila je učenica škole na Turnju: Otišla sam s crveno-bijelim medom, imam ga još i danas, a rat nikad neću razumijeti