Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Klek uzeo bodove na Plitvicama, Željezničar nadigrao Crikvenicu

Najbolji u ogulinskom sastavu bio je Joško Matijašić sa 606, a u karlovačkim Zdravko Cegur s 582 srušena čunja.

KARLOVAC – Nakon dugo vremena naši predstavnici u Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi Jug imali su uspješno kolo. U današnjim dvobojima pretposljednjeg 17. kola Klek je osvojio bodove na Plitvicama, a Željezničar je upisao domaću pobjedu nad Crikvenicom.

Ogulinci su u prošlom kolu i teoretski osigurali opstanak, a danas su na Plivicama iznenadili do ovog kola trećeplasiranu istoimenu momčad s 5:3. U odličnoj partiji oborili su ukupno 3.430 čunjeva, 79 više od domaćina, a junak njihove pobjede bio je sjajni Joško Matijašić sa 606 srušenih ‘drva’.

Proigrali su konačno i Karlovčani, ali prekasno. U prošlom su kolu izgubili sve izglede za opstanak, no danas su na kuglani Doma oružanih snaga Zrinski slavili nad Crikvenicom rezultatom 7,5:0,5. Oborili su ukupno 3.342 čunja, 120 više od gostiju, a najbolji u njihovim redovima bio je Zdravko Cegur s 582 srušena čunja.

Nakon pretposljednjeg 17. kola Klek se popeo na 6. mjesto ljestvice sa 14 bodova, a Željezničar je ostao posljednji deseti s 8.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima