Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  6C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac KLIJANAC I PUP Podijeli

Klijanac i pup Eko pana za veću povezanost sa živim svijetom i zemljom

Projekt će trajati sljedeću godinu dana

Udruga Eko Pan danas je predstavila nove usluge namijenjene djeci i odraslima, zajedničkog naziva: Klijanac i Pup – rasadnik dobre volje.

-Uslugama potičemo povezivanje sa živim svijetom kroz učenje i igru, objašnjavaju i to pokreću tri grupe usluga rođendaonicu, zelene vještine i šumsku školu.
Kako kažu, razvijaju oblik poduzetništva kojim zajednici dajemo znanja i vještine za bolje poznavanje i očuvanje okoliša i prirode. Korisnici usluga izravno podržavaju rad udruge, naročito servisa Zeleni telefon, Eko knjižnice igračaka i Bibliopana te ulaganje u građanske akcije održavanja i uređenja okoliša.

Klijanac i Pup predstavljaju izdanke – jedan raste iz tla, drugi na stablu/stabljici.
Znanja, vještine i povezanost sa živim svijetom izdanci su koje dobivate od nas a na vama je da ih s dobrom voljom čuvate i nosite kroz život.
Pratite nas, podržavajte, koristite naše usluge i budite dio male zajednice kojom postajemo bolji stanovnici ovog svijeta.

Tijekom promocije građani su na štandu dobili više informacija o uslugama a uz letak i mali dar – limenku s cvjetnim sjemenjem udruge Biovrt i inicijative Sjeme je naše ljudsko pravo.

Usluge Klijanac i Pup dio su projekta Poduzmi zeleniji otisak koji udruga Eko Pan provodi uz sufinanciranje Europske unije iz Europskog socijalnog fonda kroz program Učinkoviti ljudski potencijali.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 971.100,00 kn a sufinanciranje EU 825.435,00 kn (85%). Provedba projekta traje od listopada 2020. do travnja 2023. godine.

Pročitajte i ovo

SDP BIRA

Na čelo SDP-a u Karlovačkoj županiji stiže Ogulinac: Domitrović jedini kandidat