Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -1C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -2C° Slunj

Karlovac KARLOVAC Podijeli

Klizačica Sandra Pavičić danas na klizalištu u Karlovcu

Svi koji žele mogu doći i proći osnovne vježbe umjetničkog klizanja

Športsko društvo športova na ledu ugostit će poznatu hrvatsku klizačicu Sandru Pavičić na Gradskom klizalištu Sokol.

Ona će u 17 sati održati prilagođeni trening na kojem će svi zainteresirani polaznici, bez obzira na godine, proći osnovne vježbe umjetničkog klizanja. Dobrodošli su svi zainteresirani.

Od 18:30 sati družiti s građanima na ledu, a od 21 sat vodit će trening karlovačkim hokejašima: mlađim uzrastima, seniorima i seniorkama u području power skatinga odnosno održat će kondicijski trening.

Sandra Pavičić je međunarodni tehnički specijalist za umjetničko klizanje, glavni trener u Klubu sinkroniziranog klizanja Zagrebačke pahuljice i član Trenerske komisije Zagrebačkog klizačkog saveza. Njezina sportska postignuća su brojna. Bila je  kadetska prvakinja Hrvatske u umjetničkom klizanju, seniorska prvakinja Zagreba i Hrvatske u sinkroniziranom klizanju, članica seniorske reprezentacije kluba sinkroniziranig klizanja Zagrebačke pahuljice, sudionica 6 svjetskih prvenstava, 16. mjesto na svjetskom prvenstvu u sinkroniziranom klizanju 2003. u Ottawi, Kanada i sportašica II. kategorije od 2004.-2006. pri Hrvatskom olimpijskom odboru.

Pročitajte i ovo

IZMJERE

Katastarska izmjera za G.i D. Mekušje, D.Pokupje, Mahično, V.Jelsu i Zagrad, a ponedjeljak počinju tribine za građane