Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Klupska regata VK ‘Korana’

Održano je osam utrka. U utrci četveraca GIG pobijedila je posada u sastavu Dominik Šutalo, Ivana Lodoli, Tomislav Vranić, Vito Vrbanek i kormilar Dominik Pleša. U dvojcu za seniore Juraj Katušin i Sven Bohnec bili su bolji od Darija Šabića i Zorana Cindrića. Irma Šumar bila je prva u samcu kod juniorki B, druga je […]

Održano je osam utrka. U utrci četveraca GIG pobijedila je posada u sastavu Dominik Šutalo, Ivana Lodoli, Tomislav Vranić, Vito Vrbanek i kormilar Dominik Pleša. U dvojcu za seniore Juraj Katušin i Sven Bohnec bili su bolji od Darija Šabića i Zorana Cindrića. Irma Šumar bila je prva u samcu kod juniorki B, druga je bila Lucija Škrtić, a treća Ana Katušin.

U drugoj utrci GIG četveraca pobijedila je posada u sastavu Dino Šumar, Matija Mržljak, Roko Šikić, Dominik Šutalo i kormilar Dominik Pleša. U utrci samaca za juniorke A Marcela Milošević bila je brža od sestre Karle. Kod juniora B Andro Mrljak je pobijedio Filipa Rendulića. Dario Šabić bio je prvi kod juniora A, drugi je bio Matija Milošević, a treći Matija Sužnjević. U dvojcu za kadete Andrija Tropčić i Luka Mesarić bili su bolji od Mihe Pužina i Filipa Granića.

Pročitajte i ovo

NOVO U 14 SATI

U Hrvatskoj novih 64 COVID pozitivnih građana, ukupno 1407. U KB Dubrava umro stariji muškarac