Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Gledatelji su je najviše zavoljeli u filovima o Bridget Jones, ulozi za koju se morala udebljati nekoliko kilograma. Zbog lošeg psihičkog stanja u jednom je periodu jednostavno pobjegla od reflektora i kamera Zellweger ima dva Oscara, a konobarila je da bi preživjela Svjetska antidopinška agencija (WADA) ublažit će od sljedeće godine kazne za sportaše koji će biti pozitivni na testiranju na "rekreacijske droge" izvan natjecanja. Prema dosadašnjem pravilniku, svaki pozitivan dopinški nalaz povlačio je dvogodišnju zabranu nastupa, no iz WADA-e su objavili kako će oni sportaši koji budu pozitivni na supstance koje ne pridonose ostvarivanju boljeg rezultata od 1. siječnja biti suspendirani sa samo mjesec dana ukoliko pristanu na rehabilitacijski tretman, odnosno tri mjeseca bez tog tretmana. Kao razlog ublažavanju kazni za sportaše koji koriste "rekreacijske droge" navodi se želja da se pojača fokus na prave varalice. Nema dugih suspenzija: Manje kazne za 'rekreacijske droge' Zemlja bi mogla imati koristi od eksplozije kroz različite donacije od brojne dijaspore i humanitarnih organizacija koje bi mogle ponovno ojačati nacionalnu valutu i privući investitore Eksplozija je Libanon bacila na koljena i stvorila priliku da se elita obogati, a narod osiromaši Nije bilo iznenađenja ni u posljednje dvije utakmice osmine finala EL. Na domaćim su terenima prolazak osigurali Basel protiv Eintrachta (1-0), kao i Wolvesi protiv Olympiacosa (1-0) te ušli u četvrtfinale Ispala još tri Hrvata: Wolvese je 'spasio' VAR, Basel prošao dalje

Život VRIJEDNA DONACIJA Podijeli

Knjižnici Veleučilišta šumari donirali 26 vrijednih znanstvenih knjiga

Donirane knjige su iz područja biotehničkih znanosti i šumarstva i značajan su dio ispitne literature studenata Veleučilišta

Veleučilište u Karlovcu dobilo je vrijednu donaciju knjiga kojom će opremiti svoju novu knjižnicu, a koja će biti uređena u potkrovlju zgrade u sklopu projekta Atrij znanja.

Knjige, njih 26 vrijednih 10.000 kuna, je doniralo Hrvatsko šumarsko društvo Zagreb u suradnji sa Hrvatskim šumarskim društvom Karlovac.

Donirane knjige su iz područja biotehničkih znanosti, odnosno šumarstva i značajan su dio ispitne literature studenata Veleučilišta. Među naslovima nalaze se i znanstvene monografije poput “Šume u Hrvatskoj”, “Hrast lužnjak u Hrvatskoj”, “Obična jela u Hrvatskoj”, “Obična bukva u Hrvatskoj”, “Šume hrvatskog sredozemlja”, “Poplavne šume u Hrvatskoj”, “Atlas bolesti i štetnika”, “Gospodarenje šumskim tlima u Hrvatskoj” te knjige o povijesti šumarstva u Hrvatskoj, zbornici i brošure.

Foto: Knjige je dekanici dr.sc. Nini Popović, prof.v.š. predao predsjednik HŠD-a Oliver Vlainić, dipl. ing. u pratnji predsjednika HŠD-a podružnice Karlovac mr.sc. Ivana Grginčića,dipl.ing.

Pročitajte i ovo

SKLONIŠTE ZA NAPUŠTENE

U Utinju godišnje stigne 320 napuštenih pasa: 240 ih pronađe svoj zauvijek dom