Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život VRIJEDNA DONACIJA Podijeli

Knjižnici Veleučilišta šumari donirali 26 vrijednih znanstvenih knjiga

Donirane knjige su iz područja biotehničkih znanosti i šumarstva i značajan su dio ispitne literature studenata Veleučilišta

Veleučilište u Karlovcu dobilo je vrijednu donaciju knjiga kojom će opremiti svoju novu knjižnicu, a koja će biti uređena u potkrovlju zgrade u sklopu projekta Atrij znanja.

Knjige, njih 26 vrijednih 10.000 kuna, je doniralo Hrvatsko šumarsko društvo Zagreb u suradnji sa Hrvatskim šumarskim društvom Karlovac.

Donirane knjige su iz područja biotehničkih znanosti, odnosno šumarstva i značajan su dio ispitne literature studenata Veleučilišta. Među naslovima nalaze se i znanstvene monografije poput “Šume u Hrvatskoj”, “Hrast lužnjak u Hrvatskoj”, “Obična jela u Hrvatskoj”, “Obična bukva u Hrvatskoj”, “Šume hrvatskog sredozemlja”, “Poplavne šume u Hrvatskoj”, “Atlas bolesti i štetnika”, “Gospodarenje šumskim tlima u Hrvatskoj” te knjige o povijesti šumarstva u Hrvatskoj, zbornici i brošure.

Foto: Knjige je dekanici dr.sc. Nini Popović, prof.v.š. predao predsjednik HŠD-a Oliver Vlainić, dipl. ing. u pratnji predsjednika HŠD-a podružnice Karlovac mr.sc. Ivana Grginčića,dipl.ing.

Pročitajte i ovo

BOLJE NE MOŽE

Testiranje na maksimumu: 200 testiranja dnevno u karlovačkom drive-inu