Kobasijada u Zelenilu na stol donijela niz suhomesnatih delicija od kojih rastu zazubice
Nema do domaćih proizvoda, pa bravo za sve majstore kobasa
Karlovačka gradska tvrtka Zelenilo danas se na svom FB profilu pohvalila da su tijekom pauze imali tradicionalnu kobasijadu.
Objavili su da su kušali 18 vrsta domaćih kobasa i da su sve bile najbolje, a onda i objavili nekoliko fotografija od kojih rastu zazubice.
Uz kobase, bilo je tu sireva, sokova, a i drugih pića za koje se ne može utvrditi naziv, no nama zazubice rastu od samog pogleda na stol prepun suhomesnatih delicija, a onda i kolača. Čestitke svima koji su se potrudili, a bude li viška, preporučujemo se. 🙂 Zelenilo je danas, izgleda, bacilo rukavicu u lice drugim tvrtkama, barem što se kobasijada tiče.
Inače, objavom se pozabavio i građanski aktivist Nikola Badovinac koji je na svojoj FB stranici upitao gradonačelnika Mandića je li i on kušao kobase u radno vrijeme i koja mu je bila najbolja.