Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  29C° Ozalj

 • weather-image

  29C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Kod seniorki dominirale Karlovčanke, kod seniora Dugorešani

Pojedinačno najbolja seniorka bila je Jasmina Svilić iz Karlovca, a najbolji senior Filip Brinski iz Duge Rese.

KARLOVAC – Seniorke Streljačkog kluba Karlovac i seniori Streljačkog kluba Duga Resa dominirali su Prvenstvom županije u disciplini serijska zračna puška održanom u nedjelju na strelištu Jamadol.

U pojedinačnoj konkurenciji kod seniorki zlatnu medalju osvojila je Jasmina Svilić iz Streljačkog kluba Karlovac, ispred klupske kolegice Lane Krnić i brončane Marjane Kirin Belančić iz Streljačkog kluba Novi Centar. Ekipno su najbolje bile članice Karlovca (u sastavu Svilić, Krnić i Gabrijela Pleš), a 2. mjesto pripalo je Novom Centru (u sastavu Kirin Belančić, Aleksandra Petrović i Maja Tutek).

Kod seniora slavio je Filip Brinski iz Streljačkog kluba Duga Resa, ispred klupskog kolege Bojana Stipančića i brončanog Siniše Kotura iz Karlovca. Dugorešani su bili najbolji i ekipno (u sastavu Brinski, Stipančić i Perica Obrovac), 2. mjesto osvojio je Karlovac (Kotur, Nikola Grčić i Davor Trbušić), a treće Novi Centar (Milan Belobaba, Damir Miletić i Zdenko Goreta).

U kategoriji juniora najbolji je bio Leon Svilić iz Karlovca, ispred klupskih kolega Luke Kokalovića i Gabriela Markulina.

Na prvenstvu su ostvarene norme za nastup na Prvenstvu Hrvatske, koje će se održati krajem travnja u Čakovcu.

Pročitajte i ovo

TENIS

Ruskinje, Srpkinje, Izraelci i Nijemci izborili plasman na završnicu, naše djevojčice šeste, dječaci petoplasirani