Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  7C° Slunj

Podijeli

Pol(a)udio sam

Ima puno ljudi koji međusobno sliče, a automobile ,pogotovo iste marke i modela, razlikuju tek nijanse…

Kad si bijesan i gladan nisi svoj, to znamo. Pa, kad kreneš u osvetnički pohod naoružan oštrom sjekirom i tupilom u glavi ,zamućena vida i loše percepcije svega oko sebe dogodi se – ovo:

Elvis (44) mislio je da uništava šefov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime. Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora

Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u ‘renti’, ispričao je M.G. o incidentu iz srpnja ove godine u Zagrebu, kad je bijesni muškarac sjekirom demolirao Audi.

Čovjek se došetao do automobila, nosio je sjekiru preko ramena. Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju… Htio je potpuno smrskati automobil! Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao. Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se uopće opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi – ispričao je očevidac neobičnog događaja.

Elvis (44) optužen je za kazneno djelo protiv imovine – oštećenjem tuđe stvari i za njega traže 10 mjeseci uvjetno, pišu portali .

Policiji je odmah priznao i rekao kako je to učinio jer mu vlasnik tvrtke duguje više plaća. Mislio je da uništava njegov automobil, ali nije pazio, pa je uništio pogrešan Audi!?

Čitam je tako tekst o Elvisu lake ruke, koji je nasekiran sikirom iskaljivao svoje frustracije na limu i plastici , kako se “šit hepns”povazda…Ali, zašto se nikad ne dogode,ili gotovo nikad zamjene, recimo osoba, koja bi donijela nekakvu korist, nego samo štetu . Ne jednom netko biva pretučen ili nedo Bog usmrćen , jer liči na krivu osobu.

Podsjetilo me to na onaj priglup i brutalan vic čiji kraj ima stih pjesme”ubio si krivoga čovekaaaa”…Ako ga ne znate, javite se, ispričat ću vam ga, jer napisan nema efekta…A, kako rekoh ,malo je glup.

Pa se još dalje pitam, kako sličnost nekome ne bi donijela i korist.I to opipljivu !?

Naravno, ne laje pas radi sela, nego radi sebe.

Odem ja , recimo u Zagreb, malo se prošetam Markovim trgom, kad iz pravca sjedišta Vlade začujem usplahireni ženski glas :

 • Gospodine premijeru, gospodine premijeru !! Stanem, okrenem se, da vidim čemu ta vika oko Plenkija, kad ona čuvena tajnica sva zadihana stane ispred mene i teško dišući procijedi:
 • Evo šefe , ostala vam je aktovka sa svim dokumentima, rekli ste da morate do banke, provjerila sam kartice su sve unutra !? Ja zaustih nešto reći, ali ona već gura torbu i tutne mi nekakav veliki ključ..
 • Audi vam je parkiran, tu iza crkve,,,Sretno! Uf, dobro, da niste odmakli daleko!

  Ha, kaj velite ? Jače nego Bourneov…identitet!