Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  7C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Karlovac STIGLA UPORABNA Podijeli

Konačno otvoreno igralište na Maloj Švarči

Igralište se nalazi u dvorištu Mjesnog odbora i ima prostor za djecu i rekreativce

Milijun kuna vrijedno dječje i sportsko igralište na Maloj Švarči konačno je otvoreno. Iako je završeno još u svibnju sve do sada čekala se uporabna dozvola.

Nalazi se u dvorištu zgrade Vijeća Mjesnog odbora. Izgradnja je započela prošle godine, a namijenjeno je najmlađima, ali i onim starijim stanovnicima, rekla je predsjednica Ivana Mihalić.

-Igralište nam je zaista lijepo opremljeno. Vjerujem da će se svi mještani Male Švarče ovdje zabavljati i provoditi svoje vrijeme te da će svi, i maleni i veliki uživati jer smo stvarno dobili igralište s kvalitetnim spravama i ispunjenim svim uvjetima, dodala je.

Odmah uz ljuljačke, vrtuljak, tobogan i ostale sprave za djecu, uređeno je i sportsko igralište za mali nogomet, košarku…

Trenutno se u Karlovcu obnavlja 13 igralište

Gradonačelnik Mandić se nada da će dogodine ovdje biti organiziran turnir te da će igralište koristiti i okolnim mjesnim odborima. U Karlovcu se u ovom trenutku, naglasio je, obnavlja 13 igrališta.

-Istaknuo bih obnovu igrališta na Dubovcu, rukometnog odnosno malonogometnog te izgradnju košarkaškog terena na Borlinu koji će narednih dana biti otvoren, rekao je Mandić.

Iduće godine novo igralište kraj škole u Hrnetiću

Igralište već dugo čekaju i u Hrnetiću, zato će tamo biti izgrađeno jedno poput ovog na Maloj Švarči.

-Rješenje je gotovo, kreće projektiranje i vjerujem da ćemo naredne godine pored Područne škole u Hrnetiću imati isto tako kvalitetno igralište kojeg oni isto jako dugo čekaju. Morat će biti još malo strpljivi, pojasnio je Mandić.

Kroz neko vrijeme svi bi karlovački mjesni odbori i gradske četvrti trebali imati svoje igralište. (T.P.)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

Rukavina, Dominik Smojver i Prezelj predvodili Karlovac do domaće pobjede nad Dubravom