Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Županija RAVNA VETON MAREVCI Podijeli

Koncertni spektakl večeras u Šancu: Arije, dueti, uvertire za top ugođaj

Na koncertu će nastupiti članovi Karlovačkog komornog orkestra

Po uzoru na velike metropole Glazbena škola Karlovac svake godine u sklopu manifestacije Zvjezdano ljeto organizira koncertni spektakl na otvorenom večeras od 21 sat u karlovačkom Šancu.

Ove godine na programu su biseri i najljepše arije, dueti i uvertire iz opera Mozarta, Rossinija, Puccinija, Verdija i Mascagnija.

Na koncertu će nastupiti članovi Karlovačkog komornog orkestra Glazbene škole Karlovac uz eminentne karlovačke operne soliste Luciju Jelušić i Ivana Šimatovića, te Filipa Filipovića, jednog od najboljih hrvatskih mladih tenora.

Koncert će se održati pod dirigentskom palicom maestra Vetona Marevcija.

Veton Marevci je mladi perspektivni dirigent, bivši učenik Glazbene škole Karlovac, koji se u svojoj biografiji već može pohvaliti značajnim angažmanima i koji već nekoliko godina uspješno vodi karlovački orkestar.

Karlovački komorni orkestar ove godine slavi 35 godina svog postojanja i svojim muziciranjem pruža neprocjenjivu umjetničku blagodat koju svojim sugrađanima mogu pružiti samo pojedine sredine, a grad Karlovac je jedna od njih. Orkestar čine učenici, studenti i nastavnici Glazbene škole Karlovac uz drage nam goste.

Od jeseni kreće prva koncertna sezona Karlovačkog orkestra i ovaj koncert je uz “Klasiku u parku” uvod u bogat program koji očekuje karlovačku publiku.

Koncert financira Grad Karlovac i Karlovačka županija.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Matija Furač podnio ostavku na mjesto predsjednika Karlovca 1919