Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život GASTRONOMIJA Podijeli

Konoba Zec otišla u povijest… predstavljamo vam Konobu ČRNI KOS

Nova ponuda bazira se na velikom izboru domaće rađene tjestenine, rižota, svježe ribe, steakova i domaćih slastica.

KARLOVAC – Konoba Zec otišla je u povijest… predstavljamo vam Konobu ČRNI KOS!

Nakon dvije godine poslovanja, Konoba Zec u Bogovićevoj 2 u Karlovcu promijenila je ime u – Konoba Črni kos, a sukladno promjeni imena, promijenila se i ponuda hrane i vinska karta. Nova ponuda bazira se na velikom izboru domaće rađene tjestenine, rižota, svježe ribe, steakova i domaćih slastica. Kao i svaku konobu, i Konobu Črni kos krase nezaobilazna jela pod čripnjom, vatra, topla atmosfera i ugodna glazba.

Svečanost predstavljanja novog imena i nove ponude održana je u četvrtak, 7. studenog, a prisustvovalo joj je šezdesetak uzvanika koji su bili počašćeni degustacijskim menijem po izboru šefice kuhinje, u svakom slijedu praćenim vinima partnera, koji će biti zastupljeni u vinskoj karti svakodnevne ponude – Agrolagune, Vinarije Rossi i Vinarije Kaptol. Izbor jela s degustacijskog menija nalazit će se u novom jelovniku Konobe Črni kos, a na vama je da dođete i kušate ponuđene specijalitete.

Sve dodatne informacije možete pogledati na Facebook stranici Konobe Črni kos, a svoje mjesto rezervirati na 047 645-455.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

LIJEK ZA TIJELO I DUŠU

Karlovački franjevci za došašće otvorili vrata: Rade čaj za imunitet, dezinficijense, a sve iz vlastitog vrta, jedinog u Zvijezdi