Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Karlovac POKUPI Podijeli

Konzum uveo online kupovinu u Karlovcu. Naruči od doma, pokupi u Super Konzumu na Trgu hrv. redarstvenika

Karlovčani odsad mogu u Konzumu kupovati iz udobnosti svog doma, a proizvode preuzimaju u prodavaonici na Trgu hrvatskih redarstvenika

Na popis gradova u kojima Konzum omogućava online kupovinu kao jedini trgovački lanac u Hrvatskoj s vlastitom internetskom trgovinom upisao se i Karlovac.

Njegovi stanovnici tako odsad mogu birati namirnice, kućanske i higijenske potrepštine te brojne druge proizvode iz udobnosti vlastitog doma da bi ih potom u dogovorenom terminu preuzeli u Konzumu na Trgu hrvatskih redarstvenika 1.

Proces kupnje s pomoćnom opcijom Pokupi vrlo je jednostavan. Kupac najprije u online trgovini treba izabrati opciju Pokupi te potom odabrati proizvode, nakon čega slijedi odabir lokacije i vremena preuzimanja naručenih proizvoda te odluka o plaćanju online ili prilikom preuzimanja naručenih proizvoda. U dogovorenom vremenu kupac treba doći u odabranu prodavaonicu i na ulazu se javiti zaštitaru koji će ga odmah uputiti na info pult ili posebno označenu blagajnu gdje će pokazati e-mail s potvrdom narudžbe te bez čekanja preuzeti naručene proizvode.

U korištenju opcije Pokupi postoje dodatne razlike u odnosu na opciju dostave, budući da je riječ o pomoćnoj usluzi usmjerenoj prvenstveno na podršku internetskoj trgovini. Stoga Konzum kupce moli za razumijevanje i spremnost na mogućnost da se cijene u određenoj mjeri razlikuju od onog što su naručili. Takve su razlike moguće jer se naručeni proizvodi naplaćuju na dan preuzimanja, a ne na dan kreiranja narudžbe kao kod regularne online kupnje, ali u Konzumu rade na tehničkom rješenju kako bi unaprijedili i taj proces. Uz to, valja imati na umu i da je asortiman dostupan putem usluge Pokupi uži od onog dostupnog kupcima koji odaberu opciju dostave na odabranu adresu.
Konzum sve kupce poziva i da budu savjesni prilikom kupnje i pune svoje košarice proizvodima u iznosu do 1.000 kuna kako bi im narudžba mogla biti brže obrađena, čime će se omogućiti i drugim kupcima da obave kupnju.

Više informacija o pomoćnoj usluzi Pokupi dostupno je na stranici konzum.hr/pokupi

Vezani članci

Pročitajte i ovo

DEBAKL RESTARTA

HDZ pobijedio diljem Karlovačke županije, osim u Kamanju i Plaškom