Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Korana poražena u Poreču, Kupa na Plitvicama, Klek kod kuće od Crikvenice

Ogulincima nije pomoglo ni vrlo dobro izdanje Rolanda Graovca, koji je oborio 621 čunj.

Praznih ruku ostali su naši županijski predstavnici u današnjim dvobojima 4. kola Prve B hrvatske kuglačke lige Jug. Korana je poražena u Poreču, Kupa na Plitvicama, a Klek na domaćoj kuglani.

Korana je u Poreču izgubila od domaće Istre rezultatom 7:1 (3262:3134). Porečani su nakon četiri odigrana bloka poveli 3:1 i imali 53 čunja viška, što je Slunjane i dalje držalo u prilici za preokret, no na koncu su ostali na jedinom poenu kojeg je izborio Josip Obajdin (500).

Ozaljčani su na Plitvicama upisali poraz od istoimenog domaćina s maksimalnih 8:0 (3476:3157). Nisu uspjeli parirati raspoloženim Plitvičanima, osvojili su samo šest setova, a najbliži poenu bio je Šegina u prvom bloku, koji je devet čunjeva bio slabiji od svog suparnika.

Klek je na istoimenoj kuglani u Ogulinu poražen od Crikvenice rezultatom 5:3 (3419:3342). Nakon četiri odigrana bloka rezultat je bio 2:2, uz 51 čunj prednosti gostiju. Branko Stipetić (532) i Tomislav Grdić (541) upisali su ta dva poena, potom i raspoloženi Rolando Graovac (621), no Crikveničani su zadržali prednost u ukupnom broju oborenih čunjeva i odnijeli oba boda.

Nakon 4. kola Korana je četvrta sa 6, a osmi Klek i pretposljednja deveta Kupa imaju po 2 boda. U sljedećem kolu Korana ugošćuje Klek, a Kupa je domaćin Goranki.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić iz karlovačke Prane zlatni na 42. Belgian Openu u Lommelu