Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Sport KUGLANJE Podijeli

Korana poražena u Trilju, Kupa izgubila u Poreču, Klek upisao domaći poraz od riječke Mlake

Za Slunjane je poen osvojio Josip Obajdin (574), za Ozaljčane Nikica Radenčić-Ivičić (553), a za Ogulince Rolando Graovac (565) i Branko Stipetić (547).

Naši županijski predstavnici u Prvoj B hrvatskoj kuglačkoj ligi Jug brzo će zaboraviti svoje nastupe u 6. kolu. Svo troje upisali su prilično glatke poraze.

Slunjska Korana je u Trilju izgubila od domaće momčadi Bojovnika rezultatom 7:1 (3446:3259). Samo je Josip Obajdin (574) u prva dva bloka uspio upisati poen. Domaćin je poveo 3:1 uz 102 čunja viška te u posljedje dvije izmjene potvrdio pobjedu.

Identičnim rezultatom 7:1 (3257:3143) ozaljska Kupa poražena je u Poreču od domaće Istre. U prva četiri bloka samo je Nikica Radenčić-Ivičić (553) izborio poen. Porečani su uoči posljednje dvije izmjene imali 3:1 i 64 čunja viška, Ozaljčani su još imali kakvih-takvih izgleda za preokret, ali Novosel i Šegina su poraženi od svojih suparnika pa su bodovi ostali u Istri.

Klek je na istoimenoj kuglani u Ogulinu pružio relativno slabu partiju protiv riječke Mlake i upisao poraz rezultatom 6:2 (3400:3264). U prva četiri bloka sva četvorica domaćih igrača su poražena pa su gosti uoči zadnje dvije izmjene imali 4:0 i 131 čunj prednosti. Rolando Graovac (565) i Branko Stipetić (547) bili su uspješniji od svojih protivnika i donijeli poene, ali nisu uspjeli preokrenuti ukupan omjer oborenih čunjeva.

Nakon 6. kola Korana je na 5. mjestu s 8 bodova, koliko imaju i trećeplasirana Crikvenica i četvrtoplasirana Goranka, a Kupa i Klek i dalje drže posljednje dvije pozicije na ljestvici s po dva boda. U sljedećem kolu Slunjani dočekuju momčad Velebita, a Ozaljčani i Ogulinci igraju međusobno na kuglani Azelija u Ozlju.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić iz karlovačke Prane zlatni na 42. Belgian Openu u Lommelu