Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

‘Koranašima’ četiri zlata, dva srebra i bronca na regati u Ogulinu

Zlatne medalje osvojili su Igor Šušnjar, Ema Hodak, Jan Latković te dvojac Luka Ranitović i Josip Jakšić.

Veslači karlovačke Korane izborili su četiri zlatne, dvije srebrne i brončanu medalju na 27. regati Sabljaci u Ogulinu, koja je ujedno bila i 4. regata Kupa ‘Miljenko Finderle’.

Nastupile su posade 12 hrvatskih klubova, a najsjajnija odličja za karlovački klub osvojili su Igor Šušnjar u samcu za juniore B, Ema Hodak u samcu za kadetkinje A, Jan Latković u samcu za kadete A te Luka Ranitović i Josip Jakšić u dvojcu na pariće za kadete A.

Do srebrnih su medalja doveslali Mario Konjevoda u samcu za seniore i Roman Romčević u samcu za kadete A, a jedinu broncu uzeo je Mauro Bauer u samcu za juniore B. Lara Mandić je u utrci samaca za juniorke B bila četvrta, a isti plasman ostvarili su Igor Šušnjar i Mauro Bauer u dvojcu na pariće za juniore A.

– Vrlo sam zadovoljan rezultatima naših veslačica i veslača pa već sada mogu reći da bi na finalu Kupa na jesen, kamo se plasiraju tri prvoplasirane posade s kvalifikacijskih kup regata, mogli imati četiri posade kadeta i juniora, a možda i jednu seniorsku posadu. Radi se o kategorijama skif i dubl kadeti, skif kadetkinje A i samac juniori B – kazao je trener Zlatko Katušin.

Pročitajte i ovo

PEĐA GRBIN

Šef SDP-a u Karlovcu: “Vlada kopira naša stambena rješenja i plasira ih pod svoja. Ovdje smo da pomognemo građanima, to nam je obveza”