Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  19C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Život DOBROČINSTVO Podijeli

KPA Vodomar i prijatelji na Božićnom raftingu prikupili 8.500 kuna za Kapeliće

Peteročlanoj obitelji Kapelić uoči Božića izgorio je krov na kući

Donaciju od 8.500 kuna i mali protupožarni aparat predali su ronioci dugoreškog KPA Vodomar obitelji Kapelić iz Gršćaka.

Oni su uoči Božića u požaru ostali bez krova na svom domu. Da u nesreći nisu sami pokazali su im ronioci koji su svoj tradicionalni Božićni rafting Mrežnicom na Štefanje posvetili upravo njima.

Kapelićima pomoglo 97 sudionika raftinga

– U samoj humanitarnoj akciji sudjelovalo je 97 sudionika iz osam gradova koji su bili raspoređeni u vodenu karavanu od 24 čamca. Čitava manifestacija pod budnim okom Hrvatske gorske službe spašavanja Stanice Karlovac na čijem je osiguranju sudjelovalo 19 pripadnika sa plovilom i tri vozila. Taj silan broj ljudi donirali su novčana sredstva koja smo jučer uručili obitelji Kapelić. Predali smo im i „džepni“ protupožani aparat kako više nikada ovakvu nasreću ne bi dočekali nespremni, kažu iz Vodomara koji je sa svojim prijateljima prikupio 8.500 kuna za peteročlanu obitelj.

Druga strana raftinga bila je pak posvećena potpori Udruge Kolibrić koji pokušavaju urazumiti Vladu da oboljelima od spinalne mišićne artrofije omogćči lijek „Spinrazu“. Radi se o lijeku koji je visoko efektivan u liječenju ove bolesti koja u navećem slučaju pogađa djecu.

Pročitajte i ovo

PAMETNA NJUŠKA

Krešimir i njegov Hermes su kao jedno i zajedno spašavaju živote: Ipak, igra lopticom je “kraj svijeta”