Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Hrvatska SUNCE BYE BYE Podijeli

Kraj toplog razdoblja: Vjetrovitije i hladnije za vikend

Nedjelja slična, a od drugog tjedna sunčanije

Stigli smo do kraja ovog iznadprosječno toplog razdoblja, kao malo kada u veljači, u mnogim mjestima kao nikada do sad. Danas će nas okrznuti jedna hladna fronta, no glavninom će se premjestiti sjevernije od naših krajeva i tako donijeti većinom samo oblake, pojačan vjetar i hladniji zrak.

Već od jutra u unutrašnjosti sve oblačnije. No, tek vrlo rijetko može do sredine dana pasti koja kap kiše i to većinom na krajnjem zapadu zemlje. Veći dio Jadrana pretežno sunčan, a tek lokalno na krajnjem jugu može još biti ostataka magle ili sumaglice. Sve je i vjetrovitije uz sjeverac, a pod Velebitom naglo jača bura.

Poslijepodne u središnjim i sjeverozapadnim predjelima još u početku možda kratko može pasti koja kap kiše uz granicu sa Slovenijom, no krenut će zatim barem djelomično razvedravanje. Bit će razmjerno vjetrovito uz slab do umjeren, u gorju na udare jak sjeverac i sjeveroistočnjak. Temperatura niža za čak 7-8 stupnjeva od onih jučerašnjih. Bit će tek malo iznad 10 °C.

Idućih dana opet sve stabilnije i sunčanije. Nedjelja prolazno još malo hladnija, a zatim dnevna temperatura u blagom porastu, ali će jutra biti hladna, od utorka barem nakratko i maglovita.

Pročitajte i ovo

LUDO VRIJEME

Jak vjetar nosi sve pred sobom, tradicionalno u dijelovima Karlovačke županije “odnio” i struju