Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Život KREATIVNE RADIONICE Podijeli

Kreativni most u ozaljskoj školi, stigli i glumci

Kreativnim radionicama cilj je poticanje čitanja

U Područnoj školi Mali Erjavec protekle subote održane su kreativne radionice u sklopu projekta „Kreativni most“.

Cilj je promicanje kulture čitanja i poticanje čitateljskih navika među građanima svih dobi. Projektu se pridružila i poznata kazališna glumica Daria Lorenci Flatz koja već godinama uz svoje kolege glumce nesebično radi sa djecom u dramskim radionicama.

Radionice u dramskom izričaju u Područnoj školi u Malom Erjavcu s učenicima 2. i 4. razreda te u matičnoj školi Slava Raškaj s učenicima viših razreda vodili su tako Daria Lorenci Flatz i Romina Vitasović Lučić te mladi glumac Ivan Horvat. Pridružile su im se i učiteljice Nada Peretić i Mirjana Petrunić.

-Velika nam je čast bila raditi sa kazališnim glumcima. Bitno je poslati pozitivne poruke djeci, roditeljima i potaknuti čitanje, raditi na važnosti tolerancije u društvu i među djecom, razvoju empatije i radu na emocijama te kako prihvatiti one dobre i loše, a što je ključno za zdrav psihološki razvoj svakog čovjeka, poručili su iz ozaljske škole.

Pročitajte i ovo

ŽRTVE TOTALITARIZMA

Međuvođe se sjećaju žrtava partizanskog terora: Ljeti 1945. ubijeni hrvatski vojnici i civili dovezeni iz logora na Dubovcu