Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Kreću kuglači

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju danas od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita". U 1. kolu Treće hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju danas od […]

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju danas od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita".

U 1. kolu Treće hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju danas od 17 sati na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Elektroprimorja" iz Rijeke. "Kupa" iz Ozlja sastaje se od 16 sati na kuglani "Azelija" s "Pazinom".

Kuglači "Duga Rese" dočekuju sutra na kuglani Doma oružanih snaga u Karlovcu, u 1. kolu Četvrte hrvatske lige zapad, momčad "Vinodola" iz Novog Vinodolskog. Susret počinje u 10 sati.

Pročitajte i ovo

OVO JE BILO BRZO

Mandić: Skinut ćemo točku o imenovanju vijeća za potrošače, nije to kozmetika