Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  15C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Kreću kuglači

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju danas od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita". U 1. kolu Treće hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju danas od […]

U 1. kolu Druge hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Željezničara" dočekuju danas od 13 sati i 30 sati, na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Goranina" iz Delnica, a "Mostanje" gostuje od 15 sati i 30 minuta u Gospiću kod "Velebita".

U 1. kolu Treće hrvatske kuglačke lige zapad, kuglači karlovačkog "Amatera" dočekuju danas od 17 sati na kuglani Doma oružanih snaga, momčad "Elektroprimorja" iz Rijeke. "Kupa" iz Ozlja sastaje se od 16 sati na kuglani "Azelija" s "Pazinom".

Kuglači "Duga Rese" dočekuju sutra na kuglani Doma oružanih snaga u Karlovcu, u 1. kolu Četvrte hrvatske lige zapad, momčad "Vinodola" iz Novog Vinodolskog. Susret počinje u 10 sati.

Pročitajte i ovo

KORISNO PREDAVANJE

Ove srijede Crveni križ Karlovac na Foginovom ima predavanje “Kodeks ponašanja na vodi”