Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Karlovac DIGITALNI NOVAC Podijeli

Kriptovalute se mogu zamijeniti u kune jedino u jednoj karlovačkoj pošti

Moguće je zamijeniti pet najčešće korištenih kriptovaluta – Bitcoin, Ethereum, Stellar, Ripple i EOS

Hrvatska pošta proširila je svoju uslugu otkupa kriptovaluta na ukupno 55 poštanskih ureda u svim županijama te najavila da će u budućnosti u poslovnicama HP-a biti moguće i kupiti kriptovalute. Jedini ured u Karlovačkoj županiji koji se bavi ovom uslugom je poštanski ured u Ulici I.G.Kovačića.

Usluga je počela 9. prosinca, a svi domaći i strani korisnici moći će svoje kriptovalute, u nekoliko jednostavnih koraka, promijeniti u kune.

Nakon podnošenja zahtjeva skenira se QR kod te se u poštanskom uredu dobiva gotovina. Moguće je zamijeniti pet najčešće korištenih kriptovaluta – Bitcoin, Ethereum, Stellar, Ripple i EOS, pojašnjavaju iz Pošte, dodajući da se detaljne informacije o svim uslugama mogu pronaći na internetskoj stranici crypto.posta.hr.
Posljednjih godina sve je više korisnika kriptovaluta, a oni svoja putovanja vrlo često planiraju upravo tamo gdje svoj digitalni novac mogu zamijeniti u domaću valutu. Širokom ponudom ove usluge, hrvatski će gradovi postati još zanimljiviji brojnim gostima”, kažu iz HP-a.

Pročitajte i ovo

POČETAK KAMPANJE

HDZ reagira na karlovačku oporbu: Nastavljamo osluškivati mišljenja građana, oni ih i imaju za razliku od oporbe