Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Radi se o fotografijama koje je objavio Reuters, a donose mali prikaz onoga što se se događalo po svijetu. To su zanimljivi trenuci uhvaćeni objektivom fotografa u pravom trenutku Pogledajte što se sve događalo po svijetu u 10 zanimljivih fotki Lana, djevojka u kolicima, zapamtila je svaki detalj svake epizode crtića koji se prikazivao na RTL-u, a onda to diktirala "u pero" svojoj asistentici. Tako je nastala 'knjiga' kojom Lana želi pomoći i drugim ljudima Lani crtić pomogao da se više ne boji pa o tome napisala 'knjigu' Moram biti u Splitu za vikend na utakmici protiv Osijeka. Split je posebno mjesto gdje nije dovoljno samo pobijediti, nego i igrati lijepo, rekao je mađarski krilni napadač Ádám Gyurcsó (29). On se vraća u Hajduk nakon jednogodišnje posudbe u Puskás Akadémiji, koja ga nije htjela otkupiti. Ali to ne znači da će Gyurcsó nužno i ostati u Hajduku, s kojim ga ugovor veže još godinu dana. - Došao im je novi trener, a bilo je i promjena u vodstvu. Trenirat ću s momčadi od ponedjeljka, ali ne smijem igrati jer sam nastupao za drugi klub ove sezone. Ne znam što smjeraju sa mnom. Da su se htjeli boriti za mene, teško da bi me pustili da odem prošlo ljeto. Valjda ćemo naći rješenje koje odgovara njima i nama. Zbog obitelji bih volio igrati kod kuće, ali ne pod svaku cijenu. Želim da me cijene - dodao je Gyurcsó za Nemzeti Sport. Gyurcso natrag u Hajduku, ne smije igrati: Volio bih opet kući Prema psiholozima i ljubavnim terapeutima, koncept pronalaska srodne duše u životu priuštit će vam brojna razočaranja, ali i omesti vas u izgradnji kvalitetnog odnosa koji postaje dobar jedino kroz rad na njemu Koncept srodne duše u ljubavi - što to uopće znači 2020. godine

Sport TAEKWONDO Podijeli

Kristina Čerina i Josip Vuljanić zlatni, Lucija Polović brončana

Na najvećem međunarodnom taekwondo turniru u Hrvatskoj nastupilo čak 1.109 boraca iz 48 zemalja

Kristina Čerina iz Banije Pandas i Josip Vuljanić iz Karlovca okitili su se zlatnim, a Lucija Polović iz Duge Rese brončanom medaljom na 23. Zagreb – Croatia Openu 2017. održanom proteklog vikenda u Domu sportova.

Na ovom najvećem međunarodnom taekwondo natjecanju u Hrvatskoj, na kojem je nastupilo 1.109 boraca iz 297 klubova iz 48 država, Kristina Čerina iz Banije Pandas je u kategoriji juniorki do 68 kg pobijedila Aysheh Alsedah iz Jordana 14:13, Elizu Zbrzeznu iz Poljske 19:7 i Dariju Husović iz Njemačke 7:5 i u svom posljednjem nastupu u juniorskoj konkurenciji osvojila najsjajnije odličje.

Isti uspjeh ostvario je i Josip Vuljanić iz Taekwondo kluba Karlovac, koji je u kategoriji juniora preko 78 kg slavio redom nad Filipom Skrzeszewskim iz Poljske 32:12, Mihailom Radakovićem iz Srbije 16:15 i Nicholasom Novakovićem iz Suska 10:6.

Broncom se okitila Lucija Polović iz Taekwondo kluba Duga Resa, koja je u kategoriji juniorki do 52 kg pobijedila Alicju Laskowsku iz Poljske 14:6, Elenu Đuričković iz Caspera 30:10 i Melanie Kindl iz Austrije 20:11, a u polufinalu izgubila od Marije Marjanović iz Srbije rezultatom 10:5.

Nastupili su još Gabrijela Fehervari, Lucija Hrebac, Petar Fičko i Mia Šnajder iz Banije Pandas, Tin Katić i Matija Brcković iz Duge Rese, te Nikola Brnardić i Sandro Tuškan iz Karlovca.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

NK Karlovcu 1919 doniran automatski vanjski defibrilator vrijedan 12.600 kuna