Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Kristina Čerina i Josip Vuljanić zlatni, Lucija Polović brončana

Na najvećem međunarodnom taekwondo turniru u Hrvatskoj nastupilo čak 1.109 boraca iz 48 zemalja

Kristina Čerina iz Banije Pandas i Josip Vuljanić iz Karlovca okitili su se zlatnim, a Lucija Polović iz Duge Rese brončanom medaljom na 23. Zagreb – Croatia Openu 2017. održanom proteklog vikenda u Domu sportova.

Na ovom najvećem međunarodnom taekwondo natjecanju u Hrvatskoj, na kojem je nastupilo 1.109 boraca iz 297 klubova iz 48 država, Kristina Čerina iz Banije Pandas je u kategoriji juniorki do 68 kg pobijedila Aysheh Alsedah iz Jordana 14:13, Elizu Zbrzeznu iz Poljske 19:7 i Dariju Husović iz Njemačke 7:5 i u svom posljednjem nastupu u juniorskoj konkurenciji osvojila najsjajnije odličje.

Isti uspjeh ostvario je i Josip Vuljanić iz Taekwondo kluba Karlovac, koji je u kategoriji juniora preko 78 kg slavio redom nad Filipom Skrzeszewskim iz Poljske 32:12, Mihailom Radakovićem iz Srbije 16:15 i Nicholasom Novakovićem iz Suska 10:6.

Broncom se okitila Lucija Polović iz Taekwondo kluba Duga Resa, koja je u kategoriji juniorki do 52 kg pobijedila Alicju Laskowsku iz Poljske 14:6, Elenu Đuričković iz Caspera 30:10 i Melanie Kindl iz Austrije 20:11, a u polufinalu izgubila od Marije Marjanović iz Srbije rezultatom 10:5.

Nastupili su još Gabrijela Fehervari, Lucija Hrebac, Petar Fičko i Mia Šnajder iz Banije Pandas, Tin Katić i Matija Brcković iz Duge Rese, te Nikola Brnardić i Sandro Tuškan iz Karlovca.

Pročitajte i ovo

KUGLANJE

Karlovčanke osvojile bodove u Otočcu, Ozaljčanke jučer poražene u Zadru