Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  9C° Karlovac

 • weather-image

  9C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  8C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Kronično nedostaju rukometni suci

– Po mogućnosti rukometaši, ali mogu i ostali koji nisu rukometaši, svi su dobrodošli jer bi svake godine trebali biti masovniji kao zbor, suci nam trebaju pokriti sve utakmice, kaže Damir Pavlačić, predsjednik karlovačkog Zbora rukometnih sudaca. Poziva sve ljubitelje rukometa koji žele suditi da se jave u njihove prostore u Sportskoj dvorani. Svakoga četvrtka […]

– Po mogućnosti rukometaši, ali mogu i ostali koji nisu rukometaši, svi su dobrodošli jer bi svake godine trebali biti masovniji kao zbor, suci nam trebaju pokriti sve utakmice, kaže Damir Pavlačić, predsjednik karlovačkog Zbora rukometnih sudaca.

Poziva sve ljubitelje rukometa koji žele suditi da se jave u njihove prostore u Sportskoj dvorani. Svakoga četvrtka u 19 i 30 ili na broj 098-923-3190.

Na području Karlovca trenutačno je 16 rukometnih sudaca, a klubova i utakmica sve više, pa suci kronično nedostaju.

– Definivno je malo, a hvala Bogu ima puno klubova, puno utakmica, mladi ljudi žele se baviti rukometom. Nedostatak je sudaca pa molimo sve zainteresirane da se prijave za tečaj. Trenutačno imamo 25 pripadnika od kojih nisu svi suci već nadzornici, zapisničari i mjeritelji. Znači, samih sudaca imamo 16, dok bi trebalo još najmanje 3 para mladih sudaca koji bi to mogli raditi – napominje Pavlačić.

Budućim rukometnim sucima tečaj počinje 30. listopada u Sportskoj dvorani. Trajat će najviše 3 tjedna, kaže Pavlačić. Nakon položenih ispita, suci će svoje umijeće iskušati na županijskoj ligi, možda već u studenome ove godine, nakon čega mogu dogurati i do 1. lige, ali i uz bok europskih rukometnih sudaca.

Pročitajte i ovo

OVO JE BILO BRZO

Mandić: Skinut ćemo točku o imenovanju vijeća za potrošače, nije to kozmetika