Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Županija PROJEKTI Podijeli

Kroz 4 projekta lokalne inicijative u Karlovačku županiju ušlo 4,6 milijuna kuna

LAG Vallis Colapis, Carpe Diem, Veleučilište i KARLA svojim projektima pokazali spremnost za pripremu i povlačenje EU novca

U  sklopu Poziva na dostavu projektnih prijedloga “Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja – faza III“ u okviru Komponente 2. održano svečano potpisivanje ugovora s ministrom rada i mirovinskoga sustava Markom Pavićem za četiri projekta kroz koja je u Karlovačku županiju ušlo 4.649.518,00kn.

Odobreni projekti su: Zapošljavanje kroz suvremeni pristup ponudi poljoprivrednih proizvoda – LAG Vallis Colapis vrijedan 999.512 kuna, Novim vještinama do zaposlenja – Veleučilište u Karlovcu od 927.959,49 kuna,  Klub za zapošljavanje mladih Karlovačke županije – Carpe Diem udruga za poticanje i razvoj kreativnih i socijalnih potencijala djece, mladih i odraslih  989.443 kuna te P.s. Pokreni se – Razvojna agencija Karlovačke županije Karla d.o.o. 1.732.604 kuna.

I u ovom pozivu Karlovačka županija u samom je vrhu povlačenja sredstava te je pokazana spremnost za pripremu i povlačenje europskog novca u budućnosti. Također kroz ove projekte otvorit će se i nova radna mjesta koja će biti financirana iz sredstava projekta.

Pročitajte i ovo

NEKOME PRILIKA

HZMO rasprodaje nekretnine, među 64 stana i po dva u Karlovcu i Dugoj Resi