Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  10C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

KŠZ jamac za kredit za dogradnju stadiona

Sjednica je imala samo jednu točku dnevnog reda, a to je donošenje odluke o davanju jamstva Karlovačke sportske zajednice za zaduživanje Nogometnog kluba ‘Karlovac’ kod ‘Privredne banke’ za dogradnju stadiona. Odluka je donesena jednoglasno. Radi se o kreditu u iznosu od 6,800.000 kuna. Iza cijelog ovog projekta stoji Grad Karlovac, koji je i vlasnik stadiona ‘Branko […]

Sjednica je imala samo jednu točku dnevnog reda, a to je donošenje odluke o davanju jamstva Karlovačke sportske zajednice za zaduživanje Nogometnog kluba ‘Karlovac’ kod ‘Privredne banke’ za dogradnju stadiona. Odluka je donesena jednoglasno.

Radi se o kreditu u iznosu od 6,800.000 kuna. Iza cijelog ovog projekta stoji Grad Karlovac, koji je i vlasnik stadiona ‘Branko Čavlović Čavlek’, a već 2 godine njime upravlja Nogometni klub ‘Karlovac’. Jedan od uvjeta za dobivanje prvoligaške licence je uređenje stadiona. Ukupna vrijednost uređenja stadion je 11,600.000 kuna, a samo za postavljanje rasvjete biti će utrošeno 6,800.000 kuna.

Tajnik Nogometnog kluba ‘Karlovac’ Neven Šprajcer pokazao je članovima Skupštine dokument, kojim je klub dobio od Hrvatskog nogometnog saveza prvoligašku licencu s pravom nastupa na stadionu u Zaprešiću. Šprajcer je istaknuo da je siguran da će karlovački stadion biti uređen na vrijeme i da će na njemu ‘Karlovac’ igrati 19. srpnja u 1. kolu Prve hrvatske lige.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere